31

ivailo1403

преди 8 години

Не вярвам , че ако *** изнасили 10-12 бели жени ще получи такава присъда. Изглежда, че чернокожите в САЩ са привилигировани.

30

Анонимен

преди 8 години

по 20,23 години на изнасилване!!!представете си!!!ето защо там не искат съдебна реформа!

29

Анонимен

преди 8 години

До 28 който е бесен че полицаите го питали защо пуши на обществено място и че му искали документите...мъжки, първо в Америка всеки има кола, ако си без кола пеша на улицата може нещо подозрително да правиш, второ никой ти не е виновен че не знаеш закона къде се пуши и къде не се пуши а иначе американците пушат електронни цигари, трето какъв полицай ще е ако не ти иска документите с твоя Занзибарски акцент ? Четвърто кой въобще знае за една от 190те страни или нещо от този род страни по света

28

Анонимен

преди 8 години

До дядови37ми защо Евроатлантизъма ни е изял главите ? Същите присъди ги има и в Европа и в САЩ както виждаш, в България ги няма НАРОЧНО защото на власт са бивши комунистически ченгета на които им е заповядано нарочно да държат присъдите смешно ниски за да има престъпност че дадковци като тебе да плачат за старите години, Евроатлантизъма не ти е виновен, там такива присъди работят в САЩ и смъртна присъда даже ясно дядка ?

27

Анонимен

преди 8 години

Някой *** си измислят или преувеличават истории с полицаи в Чикаго, ами другари първо ако не ви харесва в Чикаго омитайте се от 4тия по големина град на България в Чикаго и заминавайте обратно за България или още по добре за русията там може просто да изчезнете безследно изчезнали :-) иначе в Чикаго побивате цените на пазара на труда само, което е добре за моят бизнес между другото :-)))

26

дядови

преди 8 години

Защо никого не впечатлява на колко години затвор е осъден !? Защо тази система не се въведе и у нас !? Наскоро писаха за един нашенски рецидивист заловен с 19 присъди !? Не разбирате ли как евроатлантизма ни изяде главите !

25

тя

преди 8 години

а нашите полицаи с престъпления кой ще осъди?

24

Анонимен

преди 8 години

Може да е невинен,но удобен на власта да отнесе всичко.Вече си имам едно на ум кагато гледам или чета статии на краварите.СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО БЯХА .;туйн пийкс;

23

Drobeca

преди 8 години

По точно е с Хавайски корени.Няма значение цвят, изнасил е 13 жени ще си понесе наказанието и тва е.

22

Калоян

преди 8 години

Американския полицай трябва само да може да убива без колебание, други качества не му трябват!

21

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДобре де, ред и дисциплина, но все пак това само за една цигара, а и не съм цветнокож, а бял и рус прилично облечен човек на 37 години с вид на колежански преподавател. Каква заплаха съм бил аз за тях, че да ми вади пищов и да ми рови из паспорта и да ме разпитва кво правя в Чикаго и къде съм отседнал и дали имам пари. Те дори не знаеха къде е България, добре че поне знаеха Европа какво е. Какъв ред, каква дисциплина, *** ли наемат там за полицаи!!!

20

Анонимен

преди 8 години

По този случай да ви разкажа едно лично преживяване: Бях в Щатите преди 2 години на гости на приятели. Разхождам се един ден из Чикаго и ми се допуши и гледам до едно кошче имаше фасове и там запалих. По едно време приближава 1 полицай и казва да не пуша тук че било обществено място. Аз -добре, гася цигарата и си тръгвам и опа отстрани една полицайка с ръка на пистолета и ми вика Фрийз! и замръзвам и тая извади пищова и вика - документите. Под прицел бях 10 мин.Това за една цигара. Луди хора!

19

33

преди 8 години

Този е ЖЪЛТ, а не бял, не случайно журито е било от жълти заседатели...Много важно, че някъде в Америката осъдили някакъв, дето не му става по нормалния начин, ами насилва..

18

Анонимен

преди 8 години

Точно има Синдром на Даун, което не е никакъв дефект, освен ако не е психически затормозен от заболяването си, ето защо такива хора не могат да служат в полицията... но това е Америка, там е важно полицаят да е неадекватен или дори психически неуравновесен, за да може хладнокръвно да убива или поне да упражнява насилие над хората.

17

Анонимен

преди 8 години

този или е от азиатски произход или има признаци на синдрома на даун

16

Анонимен

преди 8 години

Този не е бял. Евреин е. Пребледнял е като е чул присъдата и че 92% от съкилийниците му са афроамериканци и 6% латиноси.

15

Анонимен

преди 8 години

В интерес на истината този не е бял. Майка му е японка. Ако беше бял, щяха да кажат, че е действал в рамките на правомощията си. Белите полицаи се разминават без наказания дори като са записани на камера как застрелват невъоръжени (черни).Така е в страната, дето са победили расизма:)

14

Анонимен

преди 8 години

Кога ще ги стигнем американците?

13

Афроевропеец

преди 8 години

Много му жълта "облицовката" на тоя белия, бе... А и погледът му един събран на едно място... Мани, мани...

12

Анонимен

преди 8 години

Горкия човечец. Осъдил са го,все едно за хора става въпрос.