67

Анонимен

преди 8 години

няма ли да трепнат и оня от Видин !

66

анонимна.

преди 8 години

Уважаеми дами и господа. Хубаво обвинявате министърката , но смятам, че тя не е нито стреляла по поръчаните , нито познава поръчителите.Сега вече и се създава работа и то много. На българите война не им трябва. Дайте им оръжие и те сами ще се изтребят, което е много жалко за нацията.Нали знаете" на луд картечница " или " слон в стъкларски магазин"Ако някой нещо знае или подозира нека да каже за да помогне , а не само да обвинява.

65

Анонимен

преди 8 години

"Бизнесмените ни с прякори"Ми с прякори са. Прякорите им ги измислят бачкаторите и простаците, защото ги е яд на успелите хора. Примери: Стоичков - кюрда, Бербатов - барболина, Григор Димитров - ***, и т.н. и т.н.

64

Анонимен

преди 8 години

Прякорът "Яричката" е наследен от баща му,иначе човекът е много грамотен и точен.Не заклеймявайте всеки успял човек като "МУТРА"

63

Анонимен

преди 8 години

Уникална Държава!Що не гръмнат фармацевт,библиотекар,балерина,диригент...Нищо ново под слънцето.

62

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен *** управлението на държавата не е мафиотско , а 90 % от т.н. бизнесмени са назначени капиталисти от БКП-БСП с крадени пари от нашите данъци . Никой не очаква да хвалите ГЕРБ , но някой трябва да ви напомни например думите на Андрей Луканов : - ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталисти. И се почна един комунизъм-капитализъм с убийството на Луканов та до днес .

61

Анонимен

преди 8 години

До АнонименEee tq ministarkata ni kaza "stiga ve4e"sega e vreme i nie da i go kajem...i v toq red na misli..mislq 4e se dose6tam koi e izvar6itelq na tova deqnie...samo poni4kite sa..drug nemoje da bade :))))

60

Анонимен

преди 8 години

Абе каква стана тя. Всяка сутрин като пусна телевизията и чувам, че някой са го остреляли. Така ще загине капитализЪМЪТ у нас. Самите капиталисти ще се изпострелят. На времето така е загинал феодализмът в Англия.

59

Анонимен

преди 8 години

При мафиотско управление на държавата,мафията се чувства най-комфортно.Май вече не минава ден без убийства,грабежи и всякакви други престъпления.От "ало осмамници"до изнасилвания от политици.От разпада на съдебната система до некадърността на МВР.Държавата се разпада,а политиците ни плашат,че без тях ще бъде по-зле.Е,колко по-зле може да стане,освен народа да се вдигне,да ги измете и да вземе нещата в свои ръце.

58

Анонимен

преди 8 години

Къде??..ааааа във Враца .. не, не , там не убиват . Тази бизнесмен е искал да си почисти личното оръжие и без да иска се е самопрострелял. Добре , че не се е самоубил.

57

ист

преди 8 години

Слаба министърка. От кога и говоря, че до всеки бизнесмен трябва да има винаги поне двама полицаи. Особно когато се връщат в полунощ. Бизнесмените винаги са честни, не са криминално регистрирани, а може би сексуално.

56

Анонимен

преди 8 години

Ей на сега "министърката" ще даде пресконференция да обяснява как тя ръководи МВР-то. А както каза една анализаторка - В МОМЕНТА МВР Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЧИВЕН ДОМ В СТРАНАТА. За съжаление - така е, това е реалността. Та значи министърката успешно управлява най-големия почивен дом в България - МВР-то....... И това вече всички го виждат - дори и БИЗНЕСМЕНИТЕ със така наречения от госпожата бял бизнес.

55

Дзержинский

преди 8 години

Каква полиция бе?! Полиция нема! Има само униформени тарикати - пушещи и ядящи банички, които служат на властниците на принципа: "Вие крадете плебса и баламчетта и докато и на нас давате, ние ще ви вардиме докато дойде време за 20 заплати и дебела пенсия".

54

Анонимен

преди 8 години

Бизнесмените ни с прякори, милицията ни в амок, министърката - статистик-преброител! Нема такава държава!

53

Анонимен

преди 8 години

Оставка на Бъчвата! И реформи в съда и мвр

52

е

преди 8 години

Полициятааа..къде сте ? Нашата полиция ни пази ..,а бизнесмените ни -падат като круши

51

Анонимен

преди 8 години

Бизнесмен в САЩ - Бил Гейтс Бизнесмен в България: Мичо Базуката . Пешо Крана , Дидо Хавлията и т.н.Мутри стават бизнесмени ,след което политици.

50

Чудо

преди 8 години

Не е криминално проявен..Стига бе, бизнесмен да не криминално проявен?

49

Закривай

преди 8 години

Закрийте тази бедна страна и проблеми няма да имате.

48

Анонимен

преди 8 години

Че в Враца и престижен квартал ли има ? нали уж били най-бедните в европа