10

Гецата

преди 8 години

Жалко за младежите. Само човек, който търси красивото, който обича природата и планината, който се чувства свободен и силен, би тръгнал при такива условия нощем в планината.И наистина не разбирам злобните коментари в случая. Младежите са блъскали горе в планината при -20 градуса, за да направят снимките, за които са мечтали, за да създадат нещо красиво. Правили са това, което обичат, следвали са мечтите си, борили са се за тях. Мир на праха им.

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Бог да ги прости! Хората със свободен дух умират под открито небе, а тези с робска душа - на кревата.

8

ДВ

преди 8 години

Смели планинари няма, има живи планинари!

7

Българин.

преди 8 години

Ей хората умряха а ви е тук ги оплювате, как не ви е срам. Може и глупост да са направили но балканският манталитет да оплювате не ви изоставя. *** нация, да но изчезне по бързо за да останат хубавите хора.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Естествен подбор ! Промитите мозъци не оцеляват. Факт !

5

летящата вещица

преди 8 години

Селфи за некролог:( много жалко.

4

вм

преди 8 години

Бог да ги прости! Смели мъже, каквито все по-рядко се срещат

3

Анонимен

преди 8 години

Това, че и друг път са правили простотии в планината не ги прави опитни планинари. Намерили са каквото са търсили. Въпрос на естествен подбор. Ако си достатъчно глупав да се самозатриеш, никой не ти е виновен.

2

Ben Gurion

преди 8 години

Samo ne razbrah mamaligarina-svidetel kak se e vpisal v peizaza... s tiah li e bil...?? ili kakuFF go e ***** i toi nostem v planinata..???Kak e znael, ce moze da ima zatrupani??Koteski oci ili dzedaiska pilotska kaska??

1

Хампърцунян

преди 8 години

А още по-новата мода е: "Остани жив"....ако можеш