9

Цецо

преди 8 години

До Анонимен 9Изцяло те подкрепям, вместо плакети и евтини таблети да дадат момичето една хубава стипендия за да продължи образованието си. Нека държавата да подкрепи както трябва един млад човек, извършил нещо наистина героично и човешко!

8

Анонимен

преди 8 години

Уважаеми политически к у рр Б и, отпуснете държавна стипендия на това дете, за да учи медицина в бъдеще, щото това дете е родено да бъде ИСТИНСКИ лекар!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Моралното поощрение също е важно, но при положението в което се намира момичето би трябвало и нещо повече да и се помогне.

6

krasi

преди 8 години

primer dostoen za uvajenie.bog da te blagoslovi !nqma nenakazano dobro .

5

dimitar

преди 8 години

Ето това е нещо много достойно и благидетелно.Дано поне 10% от подрастващите да имат качества като нея.

4

Анонимен

преди 8 години

Момичето е живяло в Дом за деца лишени от родителски грижи в лишения и нерадост. И въпреки всичко е станала спортист и най-вече ЧОВЕК. Браво, искрени поздравления. Да го погледнат хубаво това момиче днешните младежи и да разберат какви трябва да бъдат човеците. Господ да го благослови!

3

тя

преди 8 години

Все още има добри хора!

2

За Мария и лицемерие

преди 8 години

много хубава статия в 24 часа - ,,...Не може ли вместо празна сувенирна чаша да излезе поне един от строителите на съвременна България и каже: Компанията ми ще финансира висшето образование на Мария, в който колеж или университет на Европа тя пожелае. Или да й даде стипендия до навършване на пълнолетие. Варианти, които могат реално да помогнат на момичето без празни тиради... А и това ще бъде етичен тест - за индустрията и за обществото, че израстват. ..,,

1

Членска карта №7

преди 8 години

Е, девойче... Получи шанс, макар и малък!Дано Бог ти помогне в трудния живот!