30

Анонимен

преди 8 години

До tojНе зная за кои фирми говориш, но сметките ти нещо не са точни.

29

Анонимен

преди 8 години

Принципният министър да си подава оставката и без това комисионните вече са взети.Дано да няма осакатени деца.Но все пак не можем да разчитаме само на късмет, българските и европейски закони трябва да се спазват.Станалото е безобразие, престъпна самонадеяност и пореден удар срещу държавността.Да се провери финансовата страна на нещата!

28

Кукуригу!

преди 8 години

Трампа за кукуригу. Дали са ни две, дали сме им една- БЦЖ. Как е оформена документацията и има ли злоупотреби - те си знаят. Трябва да се провери хубавичко.

27

toj

преди 8 години

ПостановкаааааааПлатени ***, Москов отряза една фирма измамник, дето ни ги продава същите ваксини на 54лв, а турците ни ги дават на 20$.. смятайте 100 000 х 24лв (приблизително) с колко е ощетил министъра фирмата-вносител-монополист??

26

Анонимен

преди 8 години

Какво стана, Министъра извършва предстъпления свързани с нашето здраве/ и прокуратурата се произнесе/ , но иска да е още управляващ??? Б.Б. какво ще каже??? Морално или законно???

25

атанас

преди 8 години

Защо изкуствено се внушава напрежение. Когато прокуратурата излезе и говори пред медиите за "забранени ваксини", това си е излишен страх. Някой трябва да съди самата прокуратура. Става въпрос за чиста административна бумащина.

24

Анонимен

преди 8 години

Огромен корупционен скандал. Веднага оставка на здравния министър и на подкрепилите го в управлението мошенници...

23

до 27

преди 8 години

Вие маже би сте интелигентен ?. Дайте свое мение по статията а не правете оценка на другите коментари. Защото така , започвам да си мисля "нещо ".

22

Анонимен

преди 8 години

Или сте платени ***, или сте много нискоинтелигентни, вероятно таксиджии или в строителния бранш, ако съдя по нивото на коментарите.

21

Имат да вземат

преди 8 години

Хората даже и на пазар не ходят там, камо ли ваксина за детето ми! Ваксина ли!? Напукан за тях!

20

Анонимен

преди 8 години

До ДО 8Май не чете, че става въпрос за някакви административни глупости, примерно листовката не посочвала европейски адрес за контакт. Ваксините са произведени във Франция и са същите като винаги са били у нас, просто опаковката им била на турски.

19

Анонимен

преди 8 години

Е аз пък ти казвам, че съм бил и Председател, както на открита, така и на публична покана по ЗОП и знам какво говоря. И един кандидат да се яви, ако не трябва да спечели все ще се намери за какво да бъде отстранен от процедурата. В големи поръчки не се участва току така за спорта, отворете си очите и прогледнете.

18

ники

преди 8 години

Не, не се лъжем. На търг се явава всеки, който отговаря на условията. Прочети закона и тогава говори. Виж кой печели търговете... виж там не споря изобщо.

17

Анонимен

преди 8 години

Вие ако си мислите, че на търг се явява без предварително да си се договорил се лъжете.

16

москоф

преди 8 години

Комисионните се искат след като се явиш на търг. Ако не се явиш, няма как да ти поискат :)Разбирам, че Москов е разбъркал лай*яната помия наречена здравеопазване и сега смърди ли смърди... тука явно засегнати от това пишат ли пишат...

15

Анонимен

преди 8 години

Ми как да се явят фирми при тези комисионни дето искат нашите управници?

14

ДО 8

преди 8 години

абе къв мегаскандал, ще стане гражданска война!!! Аз да не го гледам това дете по 24 часа и те да ми го тровят? Ше се стреля на месо...

13

niki

преди 8 години

Има (вече) закон за обществените поръчки. Министерството е обявило търг на който никой не се е явил. Турските '***' всъщност се оказа, че са френски '***', произведени от същата фирма, от която сме зареждали с години абсолютно същата ваксина. Оказва се, че има клон в Турция: en.sanofi/our_company/worldwide/turkey.aspxГаранцията си е същата и производителя е същия и защо заблуждавате хората не разбирам?

12

ники

преди 8 години

Постановки, само една фирма внася тия ваксини и тя не се е явила на обявения търг за да може когато стане проблем че няма ваксини да почнат - ей го уууууу герп мерп намкво, вижте ги какви са, оставиха децата ни без ваксиниСега като се намериха ваксини - що били дарение от Турция и миришели на турчин?!?!А то френската фирма си е отворила завод в Турция, ама туй никой не го казва :)

11

Анонимен

преди 8 години

Какво и е вредното на ваксината, абсолютно същата ваксина се прилага в България от години, дори не е произведена в Турция, а само е комплектована там, самата ваксина си е произведена във Франция от Санофи-Пастьор.Цялата работа е заради накърнените финансови интереси на вносителя, за дарение няма как да вземе комисионна, и сега бие тъпана.