5

Щорм

преди 8 години

Международните лихвари Световна Банка и МВФ ги измамиха и сега искат от тях разпродажба на гръцките активи чрез приватизации, вече започнаха да дават пристанищата на концесии и да свиват до крайност социалните дейности и плащания. Свиване на заплати, пенсии, пари за здравеопазване, сигурност, образование. Плана за вкарването на гърците в мизерия е същия изпитан както в много други страни включително България.

4

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

дА ПАДНЕ И ДА НЕ ПАК ТЕХНИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ ЩЕ Е ПО ДОБЪВР нашето за 25 год няколко пъти пада но от лошо на по лошо се случва Дано сега като падне да е за добро.

3

Анонимен

преди 8 години

И да падне и ново да дойде, все тая, драги ми гърчуля. Пари няма. Всичко е изядено. Един гръцки пенсионер взима 1000 евро пенсия. Немски също. Най-елементарно сравнение. ЕС ви би шамара заради вашите тарикатлъци, а и други проблеми имат да се решават сега. МВФ си прибра последните вноски и ви би шамара. От кого ще искате десетки милиарда, а? От Русия ли? Може, ама като си оправи бюджета за следващия месец. Свиквайте. Имам нужда от чистачка, плащам 40 лв за почистване. Заповядайте на гурбет.

2

Анонимен

преди 8 години

Още по времето на оня странен референдум казвах, че "охи"-то много бързо ще се превърне в "ох".Така и стана.

1

маке

преди 8 години

споко споко баба Меркел па ке им прати 2-30 милиарда и правителството ке се успокоиеми свръшиха предишните милярди ко да се прави