13

П.Петров

преди 8 години

До Румяна 14Казва се "блаМира", а не "блЪфира", а още по-малко "блАфира".България по Конституция е парламентарна република. Всякакви реформи се подготвят от министрите и министерствата(както стана), внасят се в Парламента и там се гласуват. За несъстоялата се съдебна реформа можете да вините само ГЕРБ,АБВ,ДПС,ПФ и бившите на Бюреков, които отхвърлиха мерките за политическа независимост на ВСС и съдебната система.

12

Румяна

преди 8 години

Какво направи Иванов като министър на правосъдието? Една година лъжи, че ще прави реформа...и опит за преврат защото УЖ парламента блафира реформата му. Питам с промени във ВВС ще станат ли съдиите и прокурорите в България по-малко корумпирани, ще има ли читави обвинения и решение според Закон, доказателства и факти? Следователи и полицаи ще работят за нас, вместо за мафия, партии и убийци? Ще получим ли истинско правосъдие и справедливост? Не, нито правосъдие, нито справедливост, нито защита.

11

Наблюдател

преди 8 години

България има спешна нужда от смяна на политическата с-***! Има спешна нужда гражданите да отвоюват държавата си от мафията, ако държат да има такава! Очевидно ВСС се явява нещо като нейна Щабк-квартира, а главния прокурор и министър председателя основните и координатори! Е, това може ли да е Държава и колко време може да просъществува!?

10

отговор на 7

преди 8 години

"Господин Иванов, а КОЙ върна Борисов на власт. Кой беше в основата на пуча срещу Орешарски. Не бяхте ли именно Вие с вашите платени отвън протестърчета" - Колега, казвам ви, че не обичам банички, а Вие ме питате искам ли баничка със сирене. Отговарям Ви- не, не обичам банички. Вие пак ме питате - А обичате ли банички със спанак... Ще обесня пак - не съм привърженик нито на Борисов, нито на Орешарски. Или за Вас това е невъзможно?!

9

анонимен

преди 8 години

от 92 г моделът 2 адв колектив клати всяко правителство при такъв *** народбългария никога няма да се оправи и да се превърне в държава с правила

8

!!!

преди 8 години

SIC и #КОЙ са ОПЛЕТЕНИ като СВИНСКИ ЧЕРВА !Но скоро на Баце ще му оклюма още носа - петрола пада до 15$ !!!

7

Хибридоид ВСС-арски

преди 8 години

Ако се разпусне Висшият съдебен съвет, ще...залезе слънцето, земята ще се завърти на обратно, билетчето в трамвая 1.50, тока +50%.

6

Анонимен

преди 8 години

Господин Иванов, а КОЙ върна Борисов на власт. Кой беше в основата на пуча срещу Орешарски. Не бяхте ли именно Вие с вашите платени отвън протестърчета.

5

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 1При очевадно зле работещата ни съдебна система, в чий интерес е тя да стане политически независима, главния прокурор да дава отчет за свършената работа и като цяло съдебната система да е свободна да търси отговорност на корумпираните политици ?

4

преди 8 години

Номерата на костовистите нямат край! Провалиха СДС, а сега искат да провалят и Реформаторския блок!

3

Kiro Zila

преди 8 години

Коментар 1 еа. Тролб. много тъпв. и двете са верни (верен отговор)ако христо иванов е *** / какво да кажем за всички останали министри започвайки от Боко ***

2

Анонимен

преди 8 години

Христо Иванов, кажи по-добре къде той не се меси?

1

Анонимен

преди 8 години

щом като човек като тоя, който освен пълната липса на професионални качества е и доказато на хранилка на чужда държава, успя да стане министър, то какво да говорим за това управление и за държавата ни като цяло