57

тя

преди 8 години

Този предател е потърсил политическо убежище във Великобритания през 2000 година , а го "убиват" 2006 година. Има ли логика, да го оставят руските тайнеи служби да плюе цели 6 години и тогава да решат да го убият ? Така , че това убийство е извършено от английските служби , защото той е престанал да бъде интересен за тях и с премахването му ще хвърлят вината върху Кремал ! ДА ама НЕ !

56

Онуфренко

преди 8 години

Не пропуснаха да напишат, че имало и руски войски в Украйна. Пълни глупости!!!

55

Жельо

преди 8 години

Гошо ми каза, че чул някви да си приказват на спирката, че на единият от тях съседът му казал, че братът на един негов колега дочул, че май знае кой е крадеца. Разбрах долу горе същото!

54

онз

преди 8 години

ингилизите много се открехнаха на разкрития нещо. по принцип медиите са активни ако некой от политюците сгази лука, или има предстояща държавна спогодба за която обществото е добре да не е чак толко добре информирано

53

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До позитано 20-Не съм съгласен че руссия трябва да се унищожи.ТОГАВА КОЙ ЩЕ ДОСТАВЯ НА ЕВРОПА ГАЗ И НЕФТ??? С ТЕБЕ ДВАМАТА ЛИ ЩЕ МРЪЗНЕМ В СИБИР ДА ГИ ДОБИВАМЕ-ТАКА СИ Е ПО-ДОБРЕ...

52

НАЙДЕНОВ

преди 8 години

МИ БРАВО НА КРЕМЪЛ, БРАВО НА ПУТИН. ТАКАВА Е СЪДБАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

51

тя

преди 8 години

Предателите се убиват , какво толкова е станало ? Който и да го е сторил ,добре е направил. За всяко нещо в света - Путин е виновен! Айде "сига вече"!

50

Боби

преди 8 години

Чета статията и се чудя да се смея ли или да плача?1. Ако искаш да елиминираш някой където и да е по света за това си има по-големи или по-директни професионални убийци. Единия започва да преследва колата на целта а другия ползвайки данните от местоположението на целта го пресреща и челен сблъсък. "Помагащите" трети лица на пострадалите срязват сънната артерия на целта или нещо подобно.2. Полонии, Кураре и прочие са наистина глупости в реалния свят3. Могат просто да го РАЗСТРЕЛЯТ от 5 метра

49

Реалист

преди 8 години

Човекът от снимката ,изглежда много по читав от Путин.

48

позитано 20

преди 8 години

Търпението свърши. Русия трябва да се унищожи , за да настъпи мир на света.

47

Анонимен

преди 8 години

Зелените Т. пак са се напънали до посиняване!Абе ей нямате ли си нещо друго да се занимавате? Или пак ще ви свиват щата?

46

бг

преди 8 години

Хага действа толкова независимо от НАТО-ОТАН,колкото Гестапо от Хитлер и МИ-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 от Кралицата.

45

Анонимен

преди 8 години

Няма кой друг да е, те имат мотив, възможност, а и всички знаем че руските са човеко-ненавистни хомофоби. Следствието по бързата процедура и да настаняват Потен и другите великоруски тарикати на топло в Хага. Малко и те Европа да видят..

44

бг

преди 8 години

Българите и руснаците са извършили зверство на връх Шипка.

43

бг

преди 8 години

Милошевич е използвал убеднен уран срещу Англия и Холандия.

42

бг

преди 8 години

Виктория Нюланд е внучка на Троцки.

41

Ъ

преди 8 години

...а Кенеди нашите или вашите го убиха?!....

40

бг

преди 8 години

Елиот Ал Багдади е таен свидетел по делото.

39

кокоspa

преди 8 години

Ха добър ден!!!Русия има отколешни традиции в отстраняването на неудобни.За пример Лев Троцки са го намерили в Мексико за да го убият.Инакомисленето никога не е поощрявано на руска земя-та сега ли?

38

бг

преди 8 години

Ако Литвиненко беше жив днес,щеше да подкрепя Ислямска Държава,Ердоган и Джон Кери.