84

nina

преди 8 години

"В медицинските документи и заключенията на експертите има данни за брутално насилие, упражнено над момичето. Евстатиев обаче не признава вината си.Твърди, че се касае за доброволен контакт. Което е категорично опровергано от заключението на съдебно-медицинската експертиза, която установява типични травми при изнасилване, изтъкна Арнаудова/прокурора по делото/

83

хаххаа

преди 8 години

А,така!! 50 000 на съдята....и няма присъда!!Ако този влезе в затвора-черпя всички *** тук!!!:)

82

до 111

преди 8 години

Много са ми чудни хора, които постоянно обвиняват "комунистите и руснаците" затова, че мъжете им кръшкат, или че жените им са грозни и злобни, или че децата им са зле възпитани и мързеливи, или че са избрали неподходяща професия, или не са учили достатъчно, или че са се пропили или надебелели...

81

Анонимен

преди 8 години

Преди години имах по-възрастен любовник, бяхме много близки и много влюбени, беше ми началник.Та той също беше много харесван мъж- разправял ми е, че като по -млад е имал случай да прави секс 5 пъти с 5 различни жени за един ден, едната от които съпругата му. Можел- правил.Разказвал ми е как на купони, като пийнат, разни омъжени жени са му предлагали секс само за един път, щото не съм такава.Така че, по-полека с изводите.Не всички жени са светици, само най-грозните.Както и болшинството мъже- не пропускат, ако могат да боднат нещо свежо.

80

Анонимен

преди 8 години

Има много такива пожари - като се напият и стават ненаситни, групов секс с цял купон мъже не може да ги задоволи...лично познавам такива.После, като изтрезнеят, съжаляват и се срамуват.

79

росенчо

преди 8 години

нека бъдем толерантни

78

Анонимен

преди 8 години

Ми те жените винаги са си падали по мъже с власт и пари, които вдъхват респект, излъчват сила, а не по третополови същества с оскубани вежди, лакирани нокти, които говорят с фалцет и разчитат на майките си за всичко.В това няма нищо чудно- и в природата самката търси самец, който може да осигури продължение на рода.Дали е комунист, гербераст или друг със власт - все равно.

77

До Анонимен 109

преди 8 години

Е, недей така де, то герберастите сте все бивши комунисти, а и Тиквата да не мислиш, че праска грозни каки? Или пък Цвъки.

76

до 101

преди 8 години

Точно така едно време комунистите бяха с най-лачените мадами, а за нас, простолюдието бяха останали най-големите вампири и скочубри. И сега продължават. Само крехко агнешко искат да смучат г.а.довете с г.а.дове.

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 108Абцолютно верно!То и за това демократите са все гей- и би- сексуални.

74

Анонимен

преди 8 години

До ShoppСлед като момичето казва, че е изнасилване, значи Е изнасилване.А какво да каже, след като се е прибрала пияна -заляна вкъщи и родителите най-вероятно са я посрещнали със шамари? Естествено е да се оправдае - ама аз не исках, ама той насила...По тази логика след като той казва, че е доброволно, значи Е доброволно.

73

Анонимен

преди 8 години

Гледайте докъде е докарахме България ! Да вадим интимния живот на една 16г./девойка не е подходящо/, сигурно с повече сексуален опит от кмета с 2 деца. Сигурно когато е бил такъв в чекмеджето е имало стотици кондоми а е използвал 1-2 за секретарката. Парите са отивали за пиене,пощипване и подобни комсомолски забавления, но не и извращения. На финала на кариерата му са му скроили капата, изкараха го най-големия престъпник и насилник в държавата.

72

Анонимен

преди 8 години

Аз не знам как българина не разбра до сега, че този измислен скандал е политическа врътка, която отвлича вниманието му от далеч по- важните неща случващи се в България.

71

Анонимен

преди 8 години

Без да ви обиждам, но сигурно съпругата ви е усетила влечението ви към собствения ви пол, за това и ви е изневерявала.Аз също имах приятел/ не интимен/, който си падаше и по мъже, и по жени, и по принцип не пропускаше,не съм го виждала скоро, но стана нотариус.А да попитам, от чисто хигиенни, не морални съображения- трима партньори не са ли ви множко?

70

Анонимен

преди 8 години

До 90И аз като бях на 17-25 год само с възрастни мъже си имах работа.тя затова и жена ти те е зарязала.

69

Алекс 1

преди 8 години

До до 86 И може да е така, прав сте - тя го е приемала като идол, като пример за израстване в йерархията, като професионалист. Той, обаче, я е приемал като привлекателна жена, която е събуждала у него съвсем не бащински желания. Като се има предвид и това, че хората са били наясно със слабостта му и никой не го е възпрял /по" подходящ" начин/!!!/ и все му се е разминавало, резултатът е налице: няколко съсипани семейства и съдби!

68

Анонимен

преди 8 години

Да де, то същото.Аз пък съм традиционалистка, и по принцип моногамна, като изключим лудориите в младежките години.*** то по-добре като млад да походиш, отколкото когато имаш вече деца, семейство да си развяваш байрака.

67

до 92

преди 8 години

Сега имам двама стипендианта и една стипендиантка, както аз си им казвам. Студентчета 2-3 курс от Студентски град. Всичко е прекрасно и за мен и за тях. Даже има и още желаещи стипендианти, но с тези мои мили приятели се чувствам истински щастлив.

66

до 92

преди 8 години

Не. Просто като по-млад си падах повече по мъже. После се ожених. Сега съм на 49 и партньорите и партньорките ми са максимум на 22-23, но никога под 17. Но искам да уточня че винаги аз съм бил активния.

65

Анонимен

преди 8 години

До90Извинявай, ти да не си прескачал от бряг на бряг?