42

Анонимен

преди 8 години

mi kak da otgovori kato cialata igra e pod negov kontrolTOTALİTARİSMTOTALİTARİSMTOTALİTARİSMALOOO BRUKSEL ALOOOO MR JUNKERKO PRAİTE TAM

41

Тинев

преди 8 години

Що народ повярва преди 10-15 години на Борисов: Ще се бори против престъпността, беззаконието, корупцията и т.н и т.н.! Подлеца успя. Узурпира властта и УСПЕШНО лочи ли лочи народната кръвчица. И цялата глутница около него, разбира се.

40

Анонимен

преди 8 години

Ами да питаме Кокинов кой кадрува във ВСС ? Той знае !!! Нали при онзи записания разговор му каза - НАЛИ ТИ СИ ГО ИЗБРА ????

39

Мдааааааа

преди 8 години

Самият Лозан Панов зададе после 2 въпроса на ББ: 1) Кой е изпратил SMS-а на ББ? 2) Защо ББ му го е препратил? На първия ББ даде половин отговор (т.е. не каза име), а на втория изобщо не е отговарял.

38

Гаша

преди 8 години

Е да де той НЕ, ама си има ЯНЕТА за тая работа ..... И ВЪПРОСА Е, ТОЙ ИМА ЛИ ПОЛЗА ОТ ТОВА????!!!!!

37

Гаша

преди 8 години

Е да де той НЕ, НЕ Е ВИНОВЕН, ама си има ЯНЕТА за тая работа .....

36

Анонимен

преди 8 години

Eййй, на това му се вика безскрупулна и нагла мутра.Крадецът вика - Дръжте крадеца !

35

Анонимен

преди 8 години

да ама не има обрат в събитията оказва се ,че Борисов май казва истината този път,превратът в ВВС е осъществен от пеевчетата той само ги е ползвал досега под наем,та излиза че той ползва само модела но други са конструкторите,е сега момента да ни отведе до тях,че май са му намазали ските - освен Пеевски и Доган кой са останалите

34

само минавам

преди 8 години

Я да видим,какво е казал Остап Бендер Нарцисов,мммм да,за поредн път кърти мивки! Вярвам ти...БЕЗЦЕННО!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Когато този ми казва нещо поглеждам от къде изгрява слънцето и си пазя портфейла.

32

Анонимен

преди 8 години

***, гнусна ***, държавата на няКой и Боко

31

Анонимен

преди 8 години

Този човечец,може да те лъже в очите и да се кълне в детето си,че не е така.Истински талант,евала Боце,ако някога българите се усетят и те наритат от премиерстването,можеш да направиш бляскава кариера в,,ало измамите(всъщност вярно,че си милиардер,няма смисъл)

30

Анонимен

преди 8 години

aх ти маймунке *** :) значи решението е едно , пълна национализация и разстрел за част от бизнеса , семействата им и всичкия политически елит от 89 насам , какво толкова умувате , да затрием тях и семействата им има да плащат цена защо да ги жалим , малко ли зло сториха на народа си

29

???

преди 8 години

Вярно е , тиквата не се меси на ВСС,самопокани се, влезна на заседание и им прочете конското ...Това не е намеса според него.

28

Анонимен

преди 8 години

"... Категорично заявявам, че нито се меся в работата на някого, нито пък имам общо с кадрови промени във ВСС, под каквато и да е форма"---Е-хе-е! На кого ги разправяш тия, бе, Тикво! 'Оди виж какво пише на Руски паметник: "Не нам, не нам ..." Кой ти вЕрва, бе!

27

Анонимен

преди 8 години

всичко си е много точно даже,премиерът освети 13-те бойковчета в ВСС без да иска,направо ги качи на шейната както се изрази един- всичко се помни и имената се знаят,всяко нещо с времето си все още не всички са се качили на шейната

26

ББ

преди 8 години

До ВасилевЩе направя,ще,ще,ще,обещавам,кълна се,ще,ще,ще....ама друг път!

25

Анонимен

преди 8 години

От Варна бил,гледай ти,аз пък мислех,че е от Марс,понеже се изказва,като марсианец(никаква връзка със земната действителност)

24

Западноевропеец

преди 8 години

До 33Да, от Варна съм и съм програмист. Но мога да се пиша, какъвто си искам, защото ТОВА Е НИК!!!

23

Анонимен

преди 8 години

До ЗападноевропеецДо колкото знам си от Варна,най-източната част на източна Европа.Не се прави на това,което не си и не натрапвай смешния си избор на относително грамотни хора,моля!