11

Мартин

преди 8 години

"Афроамериканцимате право на награди" - заявил Джордж Клуни.Това е изречение, което само един расист може да изрече. Или ако не расист, то поне някой, който въобще не знае как да не бъде расист - но със сигурност е популист.Защото да не си расист означава да не ти пука за цвета на кожата при оценка на поведението и резултатите.

10

Hitar Petar

преди 8 години

Докато делят актьорите на "афроамериканци" и "американци" няма защо да се правят на великодушни...

9

Анонимен

преди 8 години

Е как иначе? Нали самия той е женен за арабела някаква.

8

хм..

преди 8 години

чернокожите в САЩ смятат че света трябва да се върти около техния проблем с чувството им за малоценност и комплекси

7

хахахха

преди 8 години

само по себе си изказването, че няма нито един номиниран чернокож за Оскари и цялата сръдня околко това си е расистко! Защото чернокожите виждат номинираните не като достойни и недостойни, кадърни и некадърни, ами като БЕЛИ! А това по дефиниция е расизъм! Расизмът не е само от бели към черни, има го и обратното, а всчики го приемат за нормално...

6

Tina

преди 8 години

Аз пък протестирам, че няма нито един индиански актьор номиниран за "Оскар"!Като протест смятам да изгледам "Апокалипто" 15 пъти.Настоявам Леонардо Ди Каприо, в знак на протест, да се ожени за индианка!По-добре ще му е отколкото с някое вечно мрънкащо негро или с кльощаво бяло.

5

Анонимен

преди 8 години

Ами белите хора тогава да бойкотираме Олимпийските игри, защото в бягането са само ***, а?

4

Анонимен

преди 8 години

*** са единствено прислуга, спортисти и музиканти. За актьорско майсторство, може би, но за много специфични роли. Присъединявам се към симпатягата от по-долу: Само Тръмр!!!

3

Членска карта №7

преди 8 години

до 3Не е глупав той, не е!Знае на коя струна да играе и как да бъде на първите страници. В света на либераста това е най-важното... Да си известен с това, че си известен! А след това парата сама идва при теб.

2

Анонимен

преди 8 години

Не е ли расизъм някой да вземе награда щото е черен?Или го обърнаха на конкурс за цвят на кожата?Колко по-черно толкова повече Оскари.Ромска работа.То и тоя си е от боята така че и за него ще има.

1

Питанка

преди 8 години

Награди не се ли даваха за постижения, а не за цвят на кожата ? В НБА също има дискриминация, там белите са много малко Искаме повече бели в НБА. Бойкот на НБА !!"