22

хуан

преди 8 години

Има ли по-голяма ценност от интереса на този свят?

21

Анонимен

преди 8 години

Всички говорят за европейски ценности, а никой не знае какви са тези ценности.

20

Матю

преди 8 години

Зад тези ценности на хуманизма седи дявола който ги е подвел да вярват в лъжа и който ги използва за своите цели които са убийство, кражба и разрушение. Те са построили Европейския Парламент като Вавилонската Кула на Брьогел, като символ на това че са богоборци, че искат да съединят това което Бог е разделил. Те са слуги на дявола. Чудно ли е тогава че се поддържа нравствено деградиращи неща чиито символ е к0нчита1 вурст. Такъв ЕС е обречен, той се разпада заради лъжите върху които е изграден.

19

Матю

преди 8 години

Ценностите чрез които са подведени от дявола т0лерастите и не0либерлите няма да бъдат. Те искат свят в който нациите са претопени, в който няма дискриминация към уродливостите, свят с нова световна религия на т0лерастията в която антихриста да се появи като месия. Но Всевишния е разделил човечеството неслучайно на нации! Те се опитват да се борят с Божиите закони както пише в Псалом 2, но няма да постигнат мир защото както е казано в Светите Писания за нечестивците мир няма!

18

А нали

преди 8 години

До МЕРКЕЛ Е ПРАВА!Ама докато стигне дотам евтината работна ръка ще мине като слонско стадо през България и няма да можеш да се наслаждаваш на правилната си прогноза?

17

da

преди 8 години

С лекота западна Европа съсипа източна Европа, което можа го взе или съсипва.Но явно тези непрекъснати кражби ги повредиха и стигнаха до тук.

16

Анонимен

преди 8 години

ES забуксува с политиката си за помусюлманчване на Европа. Лъжите лъсват една след друга. До два месеца и ЕС няма да го има. С неграмотни политици и неграмотни аборигени цивилизация няма. ЕС е в края си, както и мигрантите им диви и нецивилизовани... Има ли някой който не е разбрал това?

15

превода

преди 8 години

,,След като миналата година над един милион мигранти заляха Европа''-да се чете-След като един милион мюсюлмани бяха насочени да залеят Европа....и нека цялата статия да се преведе по същия начин

14

Анонимен

преди 8 години

Тези в Брюксел все едно живеят на Марс.Като че ли не виждат каква *** приижда от Африка.Ти го плюеш то си мисли че роса го роси......Или трябва на 100-200 лимонади от европарламента арабелите да изнасилят жените им та да слезат на земята.*** тиквениците са .....

13

МЕРКЕЛ Е ПРАВА!

преди 8 години

Идва ужасно много ---"ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА"!!!Германия ---няма да е вече ..."МЯСТО ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ".... За изт. европейците...!!КОНКУРЕНЦИЯТА .....ЩЕ Е ГОЛЯМА.Българите --сами ще се върнат!

12

Анонимен

преди 8 години

Хиляди години отне построяването на европейската цивилизация. Меркел ще съсипе всичко само за една петилетка с тия скакалци, дето ги покани.

11

Анонимен

преди 8 години

Може ли авторката на тая статия да ми обясни в какво точно се крие интереса на приемането на 1 млн. бежанци? Къде точно е прагматизма? И на малките деца е ясно, че тези хора няма да решат "демографските проблеми" на Европа. Те не идват да се смесят с нас, не идват да приемат културата ни за своя, не идват да работят. Те идват да ни претопят и да ни завладеят. Та къде точно са интересът и прагматизмът?

10

До 9

преди 8 години

Абе, не ти ли омръзна да пишеш глупости? Е, не мирясахте тези соросоидчета, даже патрона ви вече видя разпада на това еуропско недоразумение, вие още глупости плещите. И оставете Русия на мира, на този народ и на малкото им пръсче не можете да стъпите!

9

ТОВА СА ГЛУПОСТИ

преди 8 години

НЯМА "ЦЕННОСТИ" ---БЕЗ ДА СА ПОДКРЕПЕНИ ОТ "ИНТЕРЕСИ"!"САМО ИНТЕРЕСА ...КЛАТИ ФЕСА"!!!!САМО ЧИНОВНИЧЕСКАТА И ЧАНТАДЖИЙСКА МАФИЯ-----ГОВОРИ ЗА "ЦЕННОСТИ"--без покритие!ТЪКМО ---ЗАЩОТО....... ЗАЩИТАВАТ "СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ"...!ИМА САМО ---"СБЛЪСЪК НА ИНТЕРЕСИ"...........НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

8

анонимен

преди 8 години

и както винаги ДОСЕГА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ СИ ПРИКАРВАТ ИНТЕРЕСИТЕ АА БАИ ТИ *** на топа на устата.ДО К О Г А.......БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ на амбразурата. НЕ на германо-френският съюз

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--8;Крим не е Руски. Ленин го залага за да вземе голям заем от Американска банка.Хрушчов затова го подарява на Украйна за да го спаси от САЩ. Крим е Американски. И земята му е раздадена на Американци имащи отношение към Ленд Лиза.

6

Анонимен

преди 8 години

Само като прочетеш за "шизофреничната реакция на ЕС към завземането и анексирането на Крим от Русия" и ти става ясно накъде бият нещата!

5

Дяволското Огледало

преди 8 години

Няма ценности никаде по света , всичко е един фалшив блясък и смукане на ресурси , пари и човешки души. Живеем в измамно време бялото е черно и черното е бяло .

4

Анонимен

преди 8 години

Мн е прав тоя.Наистина се очаква нещо лошо за Европа.Европа ще се разпадне.Има двойни стандарти и интереси.първо изравнете доходите на всички държави и после ми говорете за евроцености.

3

Анонимен

преди 8 години

Няма противоречие между ЕС ценности (Онези, истинските, не наложените от мафиотската върхушка) и интереси (На населението на ЕС). Върхушката върви и срещу 2-те.