9

Анонимен

преди 8 години

Тази жалка държава Брюксел, която ако не беше межру Германия и Франция, щеше да е едно мизерно село, направи грешката да създаде цели квартали от араби и фанатици, които вече пораснаха. А Германия с простотията си вкара над 1.2 милиона същите такива без документи, без самоличност и сега се чуди какво да ги прави. Еми. Такава маса народ след 15 години ще си сложи колана с бомбите и ще провежда джихад. Не знак как Европа от най-силния континент стана център на овцете. Да видим до кога!

8

Анонимен

преди 8 години

Не ги биите, разстрелваите ги на място. Ще видите как ситуацията ще се кротне за има няма 2 дни. После ще тръгнат наобратно и ще плачат пред вратите на Сирия, че в ЕС ги бият и убиват. А при нас в ЕС ще стане в пъти по спокойно. Само дето няма да има кой да щипе и изнасилва жените но едвали някоя жена ще съжалява за това.

7

Djin

преди 8 години

Не бит, а трябвало е да бъде убит

6

Анонимен

преди 8 години

До 4Щото БХК, Хуйнян Райтс Уоч, Америка за Белгия, Отворено Общество и куп други такива само това чакат и ще линчуват войничето, за дето е отстрелял един млад, кафяв джихадист.

5

Анонимен

преди 8 години

Да се благодари изключително много, че не са го изнасилили.

4

Некъф луд

преди 8 години

Евро.гейска ценностна система. Даваш си д*пето и очакваш да не те изклецат. Тъпите *** и толерасти ни напълниха с тази ***.

3

Подгряват

преди 8 години

Още само подгряват. Сериозните бунтове, отцепване на квартали и барикадиране, взривяванията и подобни още не са започнали. Като започнат, ще дойде Меркелица и ще каже че трябва да обслужват по-добре недоволните млади мъже и че европейците са виновни задето не са ги интегрирали и трябва да им дават повече и че трябва да се строят повече джамии и да има места само за тях където да властва закона на шериата и да имат собствена партия и т.н. докато Европа съвсем се ислямизила и стане Еурабия.

2

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг, от ден на ден ставате все по-зле - "....основните цели на местните терористи, повече от които са с адресна регистрация в "Моленбек", като знаете адресите на терористите - дай те ги на властите в Белгия.При вас властва неграмотност и некомпетентност, дори да публикувате преводни статии, пак вие си носите отговорност за публикуваните глупости!

1

Еу Солдатики

преди 8 години

И тия с Майка Раша тръгнали посранци да бият...