10

Карлос

преди 8 години

Сега Сидхарта се превърна в главна цел на САЩ и коалиция. Смях и само смях, те да не са някой РПУ, което издирва престъпници? Не е ли борбата срещу ИД, а не само срещу определени палачи, с неговото унищожаване какво ще постигнат, да не би терористите да останат без палачи и убийци?

9

САЩ

преди 8 години

Айде и Джонито го пенсионираха. Интересно на кой китен тропически остров в момента си пие халал мартинито с Осама.

8

Иванчо Джъмбуриста

преди 8 години

Хуахахаха блейте овцииии ураа убиха джони джихадиста, да живее новия джони тъпоглависта! Некой си ги създава, "убива", а овците блеят ли блеят. Цели стада американци и европейци още се чувстват прекрасно след убийството на Фантомас Бин Ладен, а сега направо се очертава масов ор газъм сред чифтокопитните заради смъртта но другия Демон - Джони Джихадиста! И за да "Show Must Go On!", още неизстинал, Джони се е преродил в Сидхарта! Малко трудно за произнасяне, ама пък убедително! Джон беше плоско!

7

Веско

преди 8 години

А Хюман райтс и подобни нещо не протестират ли? Нали не може ей така да ликвидираш човек без присъда? Даже и Сталин ги е съдил.

6

Анонимен

преди 8 години

И тоя ще ликвидират, не бойте се. Джончо Джихадистчето откара малко повече от година преди да го бастисат. И тоя няма да изкара повече.

5

гост

преди 8 години

ами нормално, тези джихадистки циркаджии имат само един трик в репертоара си, проблема е, че могат да го изпълнят само веднъж:)

4

А на БАС

преди 8 години

Обзалагам се че жив и здрав!Намира се при създателите му!ФАЩ!

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6 Анатолий землянка е още по интегриран ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК панял хибритче

2

Анонимен

преди 8 години

И тоя Джон е син на добре интегрирали се в британското общество пришълци

1

Анонимен

преди 8 години

Анатолий Землянка му е заместника вчера пак закла някакъв сириец с руски паспорт Като агент на ФСБ