103

@

преди 8 години

''Обичайните заподозрени''-един от многото ми любими филми. Вина имат нашите некадърни разследващи и др. лица свързани със случая. Изводи и версии трябва да дават органите, а не да се превръща в публичен дебат цялата трагедия. Само какви хора са в тези сфери. ''Професионалисти''!

102

рус

преди 8 години

Истаната е такава: поничките не са виновни, виновните са тулумбата и баклавата, също така и бозата е заподозряна....

101

Анонимен

преди 8 години

Какво става ясно от случая- че понякога е по-добре да се изявиш като страхливец- поне ще останеш жив! Е кифлата можеше да го зареже, при условие, че се беше проявил като страхливец, ама поне щеше да остане жив и живота щеше да е пред него! 18години принципно са си твърде крехка възраст да се правиш на голям мъжага, колкото и да си здрав, ама то в България всеки поотраснал пубер се мисли за голямата работа и че всичко му е позволено и че е застрахован спрямо лошо стечение на обстоятелствата!

100

Оффф

преди 8 години

Тролчетата на мазните "понички", колкото и да драскат в тяхна защита няма да им помогнат.Свърши се тяхната. Да са мислили, когато са били момчето. Ама то мисъл в кратуна на "поничка".. Очакваме ефективно задържане на следващото гледане на мярката.

99

бокс

преди 8 години

излязъл бил с бокс, нали така? къде е в момента този бокс? като кокошки сте, на които им се подхвърля просо.

98

До 113

преди 8 години

Да ни се случи какво? Мутра да ни нападне с бокс и после след като си получи заслуженото, останалите нереализирани мутри, да реват по нея и да искат правосъдие ли? На един авиоинженер, два дни преди събитията във Враца, му се случи. Друго добро момче му изби зъбите, защото направил забележка на приятелката му, да не си слага калните обувки по седалките.

97

Дааа

преди 8 години

Виждам "понички" зад решетки. Такива *** нямат място сред хората. Бай Ставри ги чака.

96

Анонимен

преди 8 години

Задавяне с поничка за всеки побойник

95

Анонимен

преди 8 години

Майката въобще не опитала да спаси момчето. Не е разбрала какво става.Крещяла.Последните думи на момчето били :"майко, успокой се"Сега е гузна. Иска успокоение на съвестта си. Горката жена.Сега, кото е разброла, че първите 3 минути сй били фатални и е можела да го спаси със сърдечен масаж, сигурно страшно страда

94

До 109

преди 8 години

Как пък една учителка не излезе да каже, че е прилежен ученик и отличник? Направи ли ти впечатление, че е седял на последния чин?

93

До 109

преди 8 години

Нищо не знаеш, идея си нямаш колко глупости говориш! Какво дете може да е шофьор и да има право да гласува? 28 охлузвания съвсем не означават 28 удара. Ако погледнеш интервюто със скицата половината са по ръцете. Свидетел от първо лице, ти казва, че е продължавал да буйства, дори и като са го държали! Най-вероятно резултатите ще покажат, че е бил надрусан, а инфаркта го е получил от страх, че от голям биткаджия е станал за посмешище и трябва майка му го спасява. Как пък една учителка не излезе

92

Анонимен

преди 8 години

Tipichno po bulgarski - pochti nikakvo sachuvstvie kam postradalia. I az go izpitah - bremenna v chujbina, s problemi, vmesto pomosht i sachuvstvie ot bulgari poluchih zavist, zloba i omraza.

91

Анонимен

преди 8 години

Моето мнение е че то така от лек бой лесно не се умира. Човешката душица е здрава и се държи за тялото. Явно е имал здравословни проблеми, вдигнал е кръвно, ускорен пулс, адреналин и сърцето е сдало. Ама айде да оставим следствието и патоанатомите да си свършат работата.

90

Анонимен

преди 8 години

Стига с това "убийци", докато съдията не се произнесе, хората са подсъдими, още повече, че още не се знае от какво е починало момчето.

89

Анонимен

преди 8 години

Побой с опит за убийство е случая от Поморие с журналиста. Вижте неговите снимки и вижте клипчето с Тодор.

88

Анонимен

преди 8 години

След първата информация двамата братя бяха най-мразените хора в БГ. Но тази информация се оказа грешна. Лошото е че днес.бг не публикуват цялата информация от това интервю. Човекаът казва че след пристигането му, Тодор е продължавал да е агресивната страна в спора и е посягал да удря. Нямал е следи по себе си, докато двамата братя си е личало че са удряни. Момчето явно е било куражлия но емоцията му е дошла в повече. Ако сте гледали едно от клипчетата Тодор си пада сам и не е пребиван животински

87

Анонимен

преди 8 години

Поничките са невинни!

86

Анонимен

преди 8 години

Престанете да пишете за тая селска история бе днес.бг , вече ми се драйфа

85

тути/фрути

преди 8 години

Щом като е тръгнал с бокс срещу други хора си е получил заслуженото!А отделно от това че е имал и гаменско самочувстие на голем бияч!

84

Анонимен

преди 8 години

Тодор го изкарахте мъченик само защото е умрял ,то не беше ангел нз си кво нз си що , само дето ангелите не гонят хората от пешеходни пътеки с бокс , търсил си го е намерил си го е , тва е моето мнение , лошото е че е бил млад и е направил тая грешка от липса на зрялост най вероятно.