23

Бай Иван

преди 8 години

Ти другарко ни обясни защо твойто синче се подвизава в щатите , а не е у нас или в Русия?

22

Батакист

преди 8 години

АКо се получи някое произшествие , ще се изтъпани и ще каже Аз нали ви казах!. Ако нищо не се случи ще си трайка за хубост.

21

охо

преди 8 години

Гласувам със двата пръста за нея.единия отпред другия от заддзе

20

охо

преди 8 години

*** премиер.

19

Анонимен

преди 8 години

Пак ще бедстват горките хорица. Чак ми иде да ревна. Сакън

18

До 14

преди 8 години

Плиткоумник, малко наводнения ли имаше миналата година, та при ГРОБ не е имало наводнения.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Сарказмът си е сарказъм, но истината е, че и Орешарски е виновен за забатаченото по време на управлението си! Друг въпрос е, че у нас всички Оправници са виновни, но никога не се изправят пред закона за да отговарят за делата или бездействието си. За сметка на това не пропускат да парадират и да се хвалят с края на Соц-а, приемането ни в НАТО и ЕС, рИформите, Европрограмите, магистралките, безработицата, стабилитета, мигрантите и т.н. Кога, как и дали се е случило е без значение.

16

jjj

преди 8 години

Нали при вас 90 % бяха изправни, как за 1 година всички се прецакаха жено, я ела на себе си ! Поредната социалистическа смешка .

15

Анонимен

преди 8 години

Ако питате Бойко,няма да е така.

14

Шаран_БГ

преди 8 години

Господжа *** за много неща има право ! И добре, че предупреждава - стига да има кой да обърне внимание и вземе нужните мерки ! Не знам обаче, от кога стана и" специалист по топене на сняг" !?!? Катастрофално наводнение може да се получи при рязко повишение на температурата, плюс силен валеж от топъл дъжд! При нормално снеготопене няма как да се достигне до " потоп". Ама друго си е като си във властта, да се направиш и на пророчица !?!?

13

Орнелия К.Нинова

преди 8 години

Ти какво направи , К.рнелийо , когато беше на руля държавен ?!Сега ми откриваш топлата вода - т.е. пак НИЩО !

12

Анонимен

преди 8 години

При управлението на БСП-ДПС др. Нинова половин България беше под вода , а при ГЕРБ няма наводнения. Така , че айде стига демагогия .

11

Анонимен

преди 8 години

Затова пък винетки ще има за всички от сърце.

10

Анонимен

преди 8 години

Ама аз не помня вече 15 години насам язовирите да са ни били наред или улиците ни да са били почистени. Ами, да, под вода ще са и градовете и селата. Понеже каналите са запушени и умалели вече за порастналите градове, а по селата няма дерета и почистване на коритата на реките. Само гледайте. И после, понеже, водите си стоят и се заблатяват, започваме да преоктираме от векове изчезнали болести или буболечки.

9

анонимен

преди 8 години

като се наводни мизия ще дойде кристалина георгиева да прехвърля празни кашони предкамерите а бчк да раздава вода само на гласувалите за герб кмета на мизия от коя партия егласувате за герб ще живеете във фургони

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Да бе, той Орешарски е виновен, че Баце се е насрал в гащите...

7

Анонимен

преди 8 години

Ха ха прокуратурата раздавала предписания :) Ама другарко това де го прочете ***? Това да не е да си раменяте флашки на Позитано?

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4След като великият специалист по физкултура др. Цецерон ликвидира през 2009г. Гражданска защитатака е. Преди това ГЗ под мъдрото ръководство на правителството на др.Станишев и министърката др.Емел Етем не издавиха Цар Калоян и не платиха едни пари за измислена буря :)Др.Нинова дали се сеща кой беше на власт през 2014г. когато удавиха Мизия?

5

Ной

преди 8 години

Напълно нормално....за ненормална държава!След като ни изненада снега януари месец,съвсем нормално е да ни изненада и потопа!Все пак кой ти е предполагал ,че като се затопли и снега от търдо агрегатно състояния ще се превърне в течно,а не директно в пара и да изчезне в небитието?

4

Анонимен

преди 8 години

След като великият специалист по физкултура др. Цецерон ликвидира през 2009г. Гражданска защита сега естествено, че няма кой да контролира язовири, реки, диги и т.н. елементи от критичната инфраструктура на държавата.