81

Анонимен

преди 8 години

До светнат1.65$ za A95

80

Анонимен

преди 8 години

MARESHKI E VRAG NA GERB I BOIKO.

79

Анонимен

преди 8 години

До Агент Купърти си Агент Шматка..

78

Анонимен

преди 8 години

България се експлоатира варварски вече 72 год от робовладелска русия!Руските мафиотски фирми изсмукват по най-варварски начин финансите на България, но наши продажници -комунисти не посволяват да се афишират престъпленията.

77

Борил

преди 8 години

Марешки министър председател

76

Анонимен

преди 8 години

браво на марешки направи в цялата страна министър на търговията

75

Анонимен

преди 8 години

От цялата война на търговците на горива печелят само варненци засега,дано и ние от другите градове да намажем

74

Агент Купър

преди 8 години

Големи сте агнета всички.Как пък никой не стопли,че Марешки е използван за да извиват ръцете на Лукойл.Нещо катоИли ще давате едни пари под масата или друг ще печели вместо вас.Да не си мислите,че Марешки го боли тръбата за някой от вас.Наивници.

73

qwerty

преди 8 години

Лукойл отдавна е собственост на фамилия Ротшилд.

72

аноним

преди 8 години

Правителството в съюз ли е с бандита Вальо Златев и руските собственици ??????Защо бездействат и не реагират на това изключително нагло поведение на ЛУКОЙЛ ???? Докога ще ги търпите ??......

71

Варна

преди 8 години

ДНЕС СИ ЗАРЕДИХ ДЪРТИЯ ФОРД С ДИЗЕЛ ЗА 1.58 ВЪВ ВАРНА.

70

анонимен

преди 8 години

СПЕШНО ДЪРЖАВАТА ДА СКЪСА ДОГОВОРА С РУСКО - БЪЛГАРСКИТЕ БАНДИТИ ОТ ЛУКОЙЛ И ДА ВЪЗЛОЖИ ТАКЪВ НА МАРЕШКИ ЗА РАФИНЕРИЯТА И ДИСТРИБУЦИЯТА !!! ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ И АПТЕКИТЕ НА МАРЕШКИ СА С НАЙ - НИСКИ ЦЕНИ ЗА ЛЕКАРСТВА В БЪЛГАРИЯ !!!!!

69

The old

преди 8 години

Философията на българския потребител:1. Аха, значи може - купуваме от Марешки2. Другите свалят цените 1-2 стотинки под Марешки3. Да не съм луд да купувам от Марешки -(знаете на какво е способен българина за 1-2ст.)4. Марешки фалира (хипотетично) - никой не купува от него. Цяла стотинка по-скъпо. хайде де ..5. Другите връщат старите цени и българина остава с пръст в устата и .... отзад

68

братски цени

преди 8 години

Петрола падна 5 пъти у нас го намалите с 5 стотинки вашата майка монополисти мръсни

67

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше на мошенниците от големите вериги някой да им натрие носа. Но ако направи и в София и Пловдив подобни станции, може и да го гръмнат.

66

do 115

преди 8 години

И при Костов беше така. При БСП беше още по-зле. Няма политик, който да управлявал и да не е крал в огромни количества. Няма ли най-налрая да дойде някой който да взима с малката лъжичка за себе си и да мисли и за останалите хора?

65

Мирослав

преди 8 години

Изобщо не ме интересува колко е акциза, ДДС и маржовете им! Нито ме интересува кой държи бензоностанцията! Интересува ме да зареждам на добра цена! Днес Марешки го прави, утре може да е друг човек, но докато го прави, ще зареждат много хора при него! С нетърпение чакаме бензиностанции и в другите големи градове!

64

Анонимен

преди 8 години

Ако бензиностанцията вървеше и печелеше добре както казва щеше да купи нови и нови бензиностанции, той е мултимилионер. Колата му струва 2 милиона, колкото две чисто нови бензиностанции. Ама не купува. Истината е че го ползват като маша, държавата не може да натисне търговците КЗК рови струва не можа да намери нередности, ако беше намерила, Б.Борисов веднага щеше да си припише и там успехи. Държавата мълчи, защото тя прибира най-много от горивата и използва Марешки да изкара търговците виновни.

63

Неук

преди 8 години

Интересно ми е защо досега не е купил бензиностанция в София. Има поне 10 големи, които едвам кретат и с радост ще се продадат. Ако цените са като във Варна и наистина печели, ще си я изплати за нула време. Не го прави, значи има причина при това основателна. Номерът му с аптеките минаваше в цялата страна, но явно с горивата няма да стане. Човекът заобикаля закони с майсторство и държавата си трае. Ден до пладне. Докато фалират малките на пазара. После и той изведнъж ще изчезне. Стар,описанномер

62

Анонимен

преди 8 години

dano ne mu se sluchi neshto na choveka vse pak ne e gligana Peevski ili Zlatev priblijeni do vlastimashtite