21

Анонимен

преди 8 години

Не бъркайте услугата - проблемите с месната регулация с Engineering центъра. Това са две различни дружества и нямат общо едно с друго.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Доста хора го ползват в Мюнхен. Добре, че не си ти критерия за качество.

19

До 22

преди 8 години

До Анонимен 22В Мюнхен го ползвах онзи ден. Има го. Пробвай, тогава го мрази.

18

-10

преди 8 години

Не те ли радва мисълта, че 50 супер квалифицирани българи ще останат в родината си и ще взимат нормални заплати?-----------Като сложа от на масата това, че компанията всячески се опитваше да заобиколи местните регулации си задавам въпросът, дали тези 50 специалисти отиват на подходящо място? Тях как ли ще ги "заобикалят"?

17

-10

преди 8 години

А подозирам че ти си потен таксиджия който го е страх от конкуренция. Просто се изкъпи и си измии колата, и ще има клиенти и за теб.----------Аз пък колкото пъти съм се возил в такси не съм попадал на *** кола или вонящ таскиджия? Къде ги намирате тези таксита?

16

-10

преди 8 години

Ако искаш вечер след работа да изкараш пари - палиш си колата и возиш хора из града (шофьор ставаш).----------Аз искам вечер след работа да извадя една сергия пред блока и да пека кебабчета, ей така да изкарам някой лев отгоре. К'во ше кажеш?

15

грешка

преди 8 години

абе те търсят телефонистки бе ......ама наште джурналя са разбрали IT спецялисти ..ХЕ ХА ХА ХА

14

Анонимен

преди 8 години

в германия мюнхен съм ...това нещо УЕБЕР не го знам и не знам някой да го ползва !заначи най ероятно не е разрешено !

13

хехе

преди 8 години

IT компаний...само това се инжестира у нас в България ....защото изисква 0 капиталови вложения ...лесно се ликвидира такав компания .....превръщаме се в индия на европа ..освен за програмисти за друго не ни ползват

12

13

преди 8 години

До до 13Е живея в Чехия и ползвам ежедневно. За Коледа бях в Германия и си ползвах и там. Миналата година бях 2 пъти в Индия - и там си ползвах... Незнам от къде си взимаш фактите. И не работя за Убер, просто съм доволен клиент. А подозирам че ти си потен таксиджия който го е страх от конкуренция. Просто се изкъпи и си измии колата, и ще има клиенти и за теб.

11

Гецата

преди 8 години

До 17:"Какво да коментирам по същество? Какво значение има че наемат инженери, след като от съда забранят напълно дейността на компанията в България?"Забраняват превозването на пътници, не забраняват наемането на инженери и разработването на софтуер.Не те ли радва мисълта, че 50 супер квалифицирани българи ще останат в родината си и ще взимат нормални заплати?

10

Т.

преди 8 години

Новината е, че Убер ще назначи 40-50 инженери за София. На Убер не й е забранено да наема инженери, така че какъв е проблемът в случая? Коментирате по същество, а не за това къде били забранени и къде не.

9

Гецата

преди 8 години

Самата услуга "Юбер" в случая няма абсолютно никакво значение. Важното е, че още 40-50 високо-квалифицирани специалисти ще имат възможност да се развиват и да взимат нормална европейска заплата. Това е важното.

8

Анонимен

преди 8 години

Убер е супер. И не е спрян никъде в Европа както се опитват да ви заблудят. Има си го и в Германия, Чехия, Англия, Швеция... Услугата е супер удобна и за пътуващи и за шофьори. Ако искаш вечер след работа да изкараш пари - палиш си колата и возиш хора из града (шофьор ставаш). Ако не искаш старо и мръсно такси, което няма да ти върне дребни - викаш си Убер и идва нова, чиста, лична кола и си ти взима до стотинката, бакшиш няма как да оставиш и да искаш. Това е моето мнение след над 100 пътувания

7

Анонимен

преди 8 години

Добре де, в крайна работи ли uber или не

6

Анонимен

преди 8 години

До 8: Повечето програмисти сме работели с чужденци, така че спокойно имаме представа. В повечето случай има по 2-3 звезди, но всичко останало е леш, по цял ден им оправяме кода на подобни скъпи и бавни.

5

Анонимен

преди 8 години

Ох и тези са се самозаблудили - в България читави програмисти вече почти няма и конкуренцията за тях е толкова голяма, че не си струва. По добре скъп и малко по-бавен германец , но с превъзходно качество на изходния продукт, от умен и бърз българин, дето и акъл ще ти дава през цялото време... Съжалявам за негативното мнение, но българите имат нужда да излязат навън да се научат да работят, както се очаква, не както те си мислят , че трябва. То се случва, но не се връщат после.....

4

брей

преди 8 години

Не ми е мнг ясна ситуацията и проблематиката с uber, и все пак... как се регулират фейсбук групите, другите социални мрежи и т.н, в които също се организрат подобни нелегални пътувания? :)))

3

Ицо

преди 8 години

ползвах услугата на убер 10-тина пъти и си бях доста доволен. Най ми харесва че ако сметката е 3 лв и 43 стотинки, плащам 3 лева и 43 стотинки, а не 5 лева... И не в края на работния ден - нямам да ти върна от 10 лева ...

2

Анонимен

преди 8 години

бегайте далече от убер. мнооого далече...