12

Иван

преди 8 години

Пожелавам ти още повече вяра в Бога и Христа да имаш дядо Димитре, ти добре си усвоил християнския принцип да обичаш и си пример за мнозина.

11

До No to Communism

преди 8 години

Няма нищо по-извратено от истеричните мразители на уж комунизма, какъвто никога не е имало. Щото пък при сегашния див капитализъм сме цъфнали и вързали, увеличаваме се и живеем спокойно и доволно!

10

Дедо Гого

преди 8 години

До No to Communism : Нещо се бъркаш, пич...Фронтовак и комунист не е едно и също.

9

Кака Сийка

преди 8 години

Жив и здрав да си дядо! Горд и достоен българин, изживял живота си достойно и честно. Такива хора да дават интервюта и да говорят за истините в живота, а не само силиконови фолк певици, гейове и политици.Достоен българин!

8

No to Communism

преди 8 години

Комунистическте варвари изклаха около 222 000 българи по данни на университетски изследвания. Съсипаха съдбите на поне 5 милиона българи - с национализациите в града и селото. Репресиите не престанаха даже през 1990 година. За последен път милиционерите пребиха Френския възпитаник Илия Минев, прекарал 26 години в комунистическите зандани, през април 1990 г. Колко народ мина през концлагерите и затворите, изселванията. Никаква прошка!Този окървавен червен *** ще ми припява за "обич и прошка".

7

!

преди 8 години

С едно просто изречение каза цялата тайна на живота "Обичай, не отмъщавай!" .

6

Иван

преди 8 години

Жив и здрав, дедо! Всички да бяхме като теб, България щеше да е малко по-добра.

5

Стоян

преди 8 години

Малко такива хора останахте,а и никой не изпълнява препоръките ви стари и доказани.

4

Анонимен

преди 8 години

До All you need is loveТи със сигурност си най-*** парче наоколо тази сутрин , но ти прощавам.

3

kukoto

преди 8 години

Баща ми си отиде на 88 години и също беше ветеран от Втората световна война. Това поколение е от друго тесто замесено. Жалко ,че хората се изродиха и нищо хуманно не остана в тях.

2

Анонимен

преди 8 години

ДЯДКА КАЖИ ГО НА БОЙКО БОРИСОВ НА ПЪРВАНОВ ДОГАН И ПЕЕВСКИ.И ДАНЕ КРАДНАТ.

1

Дедо Гого

преди 8 години

Възхищавам ти се, бай Митко ! Дано нещо от това, което казваш влезе в главите и сърцата на по-младите. Пълна истина е - не се отмъщава ! Казано е, че има "Видовден" ! Тогава всеки си го получава...