7

Анонимен

преди 8 години

Що триете коментарите

6

Анонимен

преди 8 години

След сутрешната молитва разбрали, че изпитите по философия и СЪПРОМАТ остават, и нещо са се изнервили:)

5

Анонимен

преди 8 години

Борба за надмощие и власт. Религията е само инструмент за манипулация и контрол на "народните маси", за да не се люшкат насам-натам. "Талибани" азиатски вариант "Коза ностра".

4

Папа Лъв III

преди 8 години

Да да, иначе исляма е мирна и толерантна религия... До кога ще си заравяме главата в пясъка и ще броим исляма за религия вместо за терористична философия и организация?

3

Иван

преди 8 години

Светът се нуждае от нов Кръстоносен поход!Религията като цяло е рак за човечеството,но исляма конкретно е специална тегоба за всички хора.Агресивна,насилствена,нетолерантна към жени и друговерци.Омръзна ми да слушам "Не всички мюсюлмани са такива".Не ме интересува дали всички мюсюлмани са такива.Ислямът е единствената религия в 21 век,в името на която се извършват масови кланета,разстрелки и средновековно насилие - заравяне в дупка и целене с камъни например...

2

Тялото

преди 8 години

Ежедневие стана. Гнусна и глупава религия.

1

Анонимен

преди 8 години

Айде, сега и Пакистан стана опасна за живеене страна, та трябва да прибираме пасиктанските изселници, които прииждат на военни подразделения от по 50-60 човека, с бойна стъпка и дъвчещи хашиш за сили и после след като се наркотиздират, за удобна плът за самовзривяване на обществени места.