32

Джак

преди 8 години

*** Алтернативи целят феминизъм и разделение в обществото като тенденциозно вадят някакви отделни случаи за да предизвикат възмущение и спорове. Тактиката разделяй и владей. Същото като Отворено Общество, Антибългарски Хелзински Комитет и подобните им.

31

Анонимен

преди 8 години

лоши момчета-тръпка,страст,бой. едвали самата тя е е стока.както се казва краставите магарета сами се намират.

30

Иван

преди 8 години

Колкото по-зле се държиш с жената, толкова повече те обича. Народна мъдрост. Просто тоя я е изтълкувал грешно.

29

nina

преди 8 години

Никаква любов не е това,този е психо.

28

Надя

преди 8 години

Още първият път като й е посегнал е трябвало да се махне.Направиш ли веднъж компромис, това са резултатите.А този лудия бияч на жени да ходи на някой с неговите размери да се прави на отворен, ама такива като него са най-големите мишоци.

27

Анонимен

преди 8 години

Те това е луда любов! Аз просто, бих я оставил да се оправя.

26

Анонимен

преди 8 години

Поредната парясница подложена на превъзпитание.

25

Горан

преди 8 години

Тоя не трябва ама никога повече да я доближава! Не на 100 метра, изобщо по никакъв повод!

24

баси

преди 8 години

Това е ненормална работа ! Ако някой иска да кръшне на някоя или обратното то винаги може да го направи по всяко време на денонощието. Изобщо това което чета е пълна простотия, ненормалник ...

23

ha ha

преди 8 години

до Мериан, има друг начин, защо тя трябва да изчезне, не може ли той да изчезне, за да не и се налага да се крие цял живот.

22

Toni

преди 8 години

Такива психопати заслужават кастрация, да не говорим че жените не трябва да позволяват такъв терор...Аз съм жена и никой не си е позволявал агресия, защото знае какво ще последва.....Болезнената ревност е психиатрична диагноза и такива хора трябва да бъдат изолирани....

21

Анонимен

преди 8 години

Това "нонстоп" в статията е нещо като непрекъснато или постоянно на български ли?

20

Анонимен

преди 8 години

До Miss GaniaНещо си се объркАла. Тези в Германия са друга история. Незнам кой е за Анадола, но самия факт, че има толкова минуси мнението на "Наблюдател" е доказателство, че е прав!

19

Анонимен

преди 8 години

Преди 1989г щяха да дойдат двама яки милиционери и да го сгънат от бой. После чукане на камъчки в някоя кариера за 2 седмици, намиране на "подходяща" работа в някой завод и така. Ако иска да пробва пак :)

18

Merian

преди 8 години

Този мъж е потенциална заплаха за живота на потърпевшата.Трябва да намери начин и да изчезне безследно от него.Категорична съм,че друго спасение няма.

17

Супер

преди 8 години

Полиция и институции не помагат. Направо мамата си е ....Понякога и тея плужаци не искат да се изнесът. Никой не е виновен, че е наивен влюбен или болен от каквото и да е друго заболяване... Господ да пази от такива ***.

16

Miss Gania

преди 8 години

До Наблюдател Да ти имам примитивния начин на мислене...сериозно си заминавай обратно към анадола, където булките могат да ходят забулени, че неандерталци като теб да не са с разлютени хормони. Точни подчовеците които нападнаха жени в Германя разсъждават така

15

Анонимен

преди 8 години

И съм сигурен, че патицата все още го обича ...

14

Наблюдател

преди 8 години

Сега, че има психопати и *** е ясно, но и днешните жени с този фейсбук станаха като ***. Всяка се снима в предизвикателни пози и стойки, флиртува пред камерата и чака някой да я "лайкне". Следваща стъпка: среща и е**не. По улиците: същата работа. Наконтили се, разголили се, играят си с мъжките хормони и после как да не ги ревнува мъжа им? Няма вече никакъв морал, възпитание, свян, нищо! Животинска работа! Само за е**не се мисли! Няма чувства, няма любов. Човечеството ще се самозатрие!

13

Анонимен

преди 8 години

Тва като чета всички такива изрудии се случват в Пловдивско. Какво му става на този град не знам.