6

АTAKICT

преди 8 години

До Мен ОТ 2017 ГОДИНА ЩЕ СЕ ИЗУЧАВА ЗАДЪЛЖСТЕЛНО ТУРСКИ ЕЗИК И ИСТОРИЯ ТАКА ЧЕ СЕ ГОТВЕТЕ ЗА ТОВА ВЕЧЕ Е ГОТОВ ЗАКОНА ЗА ТОВА А ТАНЕВ МЪЛЧИ КАТО

5

предлагам

преди 8 години

Да върнат старите учебници със съвсем леки добавки .И нека се знае ,че преди България беше развита и уважавана държава с индустрия и армия, а сега е на кавала дупката.

4

Анонимен

преди 8 години

Ей, тия ненормалници да вземат да променят съдържанието на учебници, защото съм шокиран какво четох снощи. В учебника на брат ми за 3 клас пише, че по време на Османското робство българи и турци живели заедно, едва ли не "щастливо", обменяли песни, обичаи, традиции, а на всичкото отгоре българите имали право да изповядват собствената си религия???!!!!? Не ви ли е срам, бе?!?!???

3

Анонимен

преди 8 години

Борба за няколко десетки милиона повече, а за образованието на никой не му дреме.Особено след като мало.умните лобисти на герберастите гласуваха държавата да финансира частници, за да ни "обучават" децата!

2

хиг

преди 8 години

Това министерство е тотално дъно! До си обявят поръчка по ЗОП и да си спазват правилата за разходване на милиони левове... Какви са тия измислени конкурси

1

Мен

преди 8 години

Всички учебници в нета. Всички печатари на борсата. Какво ми преиздават всяка година учебници за първи клас ? Да не би случайно азбуката да се променя ?