16

К

преди 8 години

Много хитро, Бохуславе! Така да остават всички мигранти у нас, нали? А вие да лапате европейски пари без да давате принос за мигрантската криза! Наглото държание на Чехите отново е на дневен ред!

15

Анонимен

преди 8 години

DO MAKEDONEC/ NE SE LIUTI. SKORO KE VI VZEMEM VSITE.

14

Анонимен

преди 8 години

Бах маа му! И " 0рки" вече е обидна за *** дума.

13

Анонимен

преди 8 години

Имат право точно по един път да минат, за да им се вземат отпечатъци. След това при най-малка издънка, или като в държавата им няма вече война и хайде ЧАО обратно у вас. Това е, няма нищо сложно и така ще стане. След първите отпечатъци всичко е ОК

12

Анонимен

преди 8 години

Каква гранична система бе по линията Македония България? То не трябва да има изобщо граница там. Махайте тая измислена граница от там!

11

Анонимен

преди 8 години

Картечари на вишки и свинекомплекси за които ще има доста фураж.

10

Анонимен

преди 8 години

9, нашите еврохитреци дадоха на Турция 3 млрд евра за гранична система. Турците прибраха парите, но беженския поток не пресъхна. Туск каза в Страсбург, че ако не се предприеме нещо Шенген ще се скапе до месец-два. И ето новата идея - резервна гранична система на територията на България, при това абсолютно безплатна.

9

Анонимен

преди 8 години

Аз пък имам идея чешкия министър-председател да го gуха.

8

Круиз ала Болгария

преди 8 години

Аз па предлагам с Кораби лотки салове гуми от зилове урали юмз-та и.н по канала Рейн Мейн Дунав... И така... Та Будапеща Виена И т.н... Круз по Дунава... Пуснахне Исляма сега ще търпите... а в Турция има 6 млн. А в Ирак Сирия и Йемен има 25 млн готови за път... Та Уловите ми се за к.... прости Западняци... П....ка ви майчина...

7

<><>

преди 8 години

Някой да е чувал Обама след тази "бежанска" криза ? Ще го чуете ....ама думите му ще ги произнесе Меркел .............Европа започва да гори ! Дано Путин да е жив и здрав !

6

Анонимен

преди 8 години

"Ако се установи резервна гранична системата, ЕС вече няма да трябва да разчита на Гърция в това отношение. Така ще можем да контролираме миграцията в този район, ако усилията в Гърция и Турция се провалят, обясни Соботка."Опитах се да си обясня какво ли се крие зад"резервна гранична система" докато намерих тази част от изказването му, в която набляга на Италия, Турция и Гърция. Тоя *** иска да ни превърне в бежански лагер.

5

Кирил Софийски

преди 8 години

Чик го крепи тогава Гърция в ЕС ?!?! Решението е по-простичко ! Всички бежанци отзовали се на наша територия от Гърция ,да се връщат обратно там , а не да се пропускат да се разхождат из Европа! Или всеки заловен нелегален имигрант в трудов лагер за две години ! Нещо като строителни войски на времето .

4

Анонимен

преди 8 години

ИДЕЯТА Е ДОБРА ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ СЕ ВДИГНАТ КЛЬОНОВЕТЕ НО НЕОСЪЩЕСТВИМА С ТИЯ БХК И АМНЕСТИ И НЕЗНАМ СИ КАКВИ МУЛТИЕТНИЧЕСКИ ***.

3

опа

преди 8 години

Тоест всичко, което влезе в България да си го държим при нас и да не стига до Чехия...Е да ама ние не сме шенгенска граница и да ви пазим шенгенските зад_ици. Виж в Унгария може да си направите "резервна геанична система".

2

:-D

преди 8 години

Ограда с бодлива тел, граничари с кучета и пунктове за кастрация на все пак преминалите и заловени. Това ще е ефективна мярка

1

Анонимен

преди 8 години

Отвред се сипят предложения за санитарен кордон на територията на България. И успешно се реализират.