29

гост

преди 8 години

ей така не се научиха да дават минимум 50% от стойността на акта, те фуражките за 30 лв. си пият кафето...това си е обида.... този се е издънил хванали са го и вместо да се осети, че ще го е** той решил да се подиграва:)

28

Анонимен

преди 8 години

КАТ ,, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОРУМПИРАНИ ХОРА И НЯМА ОПРАВИЯ......

27

Анонимен

преди 8 години

Обидил ги е с този смешен рушвет!

26

Шофиорът

преди 8 години

Какво искате да кажете всички , с вашите "умни" коментари ?! Че корупцията в КАТ е изкоренена ли , или че българанът е станал европеец и не предлага подкупи по стар селски обичай ?! Простотията и алчността в тая държава никога няма да си отидат , докато живеем и "мислим" само зад компютрите !!! Уви не останаха истински българи в тая скапана държава , които да изметат всичката тая *** по "върховете" , за да тръгнат нещата в релси... Боже пази България от българите !!!

25

Анонимен

преди 8 години

Селяните чули че нещо правят в София и те "вдигат крак".

24

Анонимен

преди 8 години

Бас държа че пускат срещу почерпка, поне едно тридесет човека на смяна. То със заплата от седемстотин лева,как се поддържа този стандарт, а не напускат торбите. А и на началника трябва да се снасят кинти не е лесна работа. Нали помните че от шестдесет екипа пътни полицаи само един не взема подкупи, защото е от вътрешна сигурност.

23

Анонимен

преди 8 години

Добре. Веднъж годишно се случва да приберат някакъв *** подхвърлил 20-30 лв и ще ни надуят сега главите с това. Колко често обаче се случва да приберат някой дал 50-60-100..., а дали не се случва? И какво стана с оня, заснетия как прибира пари. Дали си гушна 20-те брутни заплатки?

22

Анонимен

преди 8 години

до 20По-лошото е, че тоя със сарказма си мисли, че е прав и умен, а другите били прости и затова не му уловили сарказма. Заради такива ле.кета със самочувствие без покритие стават и сакатлъците на улицата.

21

Анонимен

преди 8 години

do 18Не, бе, ти си правия! Те всички други във форума са ов.це, които не са ти хванали сарказма и затова са ти нажулили отрицателни вотове до откат. Муахахахахахаха....

20

Анонимен

преди 8 години

Абе не можете да смятате. Едната банкнота е била от 27 лв, другата от 3 лв. Те затова са го и закопчали завалията.

19

Анонимен

преди 8 години

"Саркастичния" признай си, че не умееш да мислиш.

18

Анонимен

преди 8 години

Явно не е подхвърлил достатъчно, какво са 30 лв в тая скъпотия?! По 15 кинта на глава, те уискито след работа не могат да си покрият горките. Хайде сега на топло в кауша, че да научи тарифите и друг път да не подхвърля така небрежно.

17

До 16

преди 8 години

Хахахаахахахахахахаха, ама направо ще се разплача, че някой ми дал минуси, бе! Ахахахахахахахаха, смятай ти какъв си значи, щом се пробваш да ми говориш за минусчета и плюсчета хахахаха Аз не живея за едните виртуални плюсове и минуси онлайн, очевидно за разлика от теб. И защото имам по- добри неща да правя с времето си, спирам да се занимавам с безсмислени спорове.Успех с плюсчетата хахаха

16

rapefugee

преди 8 години

и аз смятам че глупито със *сарказма* е гола вода

15

Анонимен

преди 8 години

do 13 Виж си оценките на коментарите и пак ми плямпай какъв не си. Хората ти се смеят на простотията, бе! Сарказъм вкарал. Муахахаххааха...

14

Анонимен

преди 8 години

Да напълнят ареста с шофьори ли искат а на свобода рецидивисти с 20 присъди ги трепат с удар в главата друг наръгва 13 пъти гаджето си малолетна !

13

До 10

преди 8 години

Съжалявам, че ти засегнах чувствата. ХахаЯвно за теб светът е черно- бял. И някак си, имам чувството, че не си ми на нивото, за да ми казваш "инфантилно доби,че" ;)

12

rapefugee

преди 8 години

аз пари не давам щото немам. ама мисля че 30 лева е обидно малко за глоба която е 10 пъти сумата. евала на кат

11

Анонимен

преди 8 години

до 9В кръчмата- там ядат по едно мезе и една две ракии на човек за 30 лева и дялбата от рушвета е факт.

10

до 5

преди 8 години

Няма как да ти се получи сарказма, като в темата пише ясно и точно- две банкноти на обща стойност 30 лева, а не две банкноти по 15 лева. Или ако това го имаш за сарказъм, значи си инфатилно доби.че.