8

Пайк

преди 8 години

Отново т0лерастите прибягват до типичните си лъжи, двуличие и феминистични простотии. Вместо да кажат ясно, че проблема е в тълпите диваци които тенденциозно бяха поканени те отклоняват въпроса и обвиняват едно по-общо понятие "мъжете". Не европейските мъже направиха издевателствата в Европа а африканците и ислямистите. Т0лерастите и не0либералите обаче са хлъзгави и гнусни като змии, те не падат по гръб винаги ще гледат да излъжат и с лицемерие да сменят истината с лъжа!

7

Анонимен

преди 8 години

Какво означава игра? Къде видяхте играта? Внушението е, че те всички едва ли не нападали жените си, не само бежанците, те не са лоши хора, да не си помислите нещо?! Пропагандата ви е слаба, нагла, прозрачна и направо обидна! Да се бяхте постарали повече! Не е нормално и никога няма да бъде!

6

<><>

преди 8 години

Меркел скоро ще заповяда , германките да се забулват с бурки за да не дразнят горките , клети , изнемощели , мили бежанци ! Третата световна война май ще ислямизира Европа от вътре ....чрез наши лидери ! Докато не се усетим и не ги изритаме заедно с амуджите !

5

Анонимен

преди 8 години

И какво сега излезе?! Че то това си било съвсем нормално! Не са виновни бежанците, че ви нападат, в никакъв случай! Нищо не е станало! Вие така или иначе сте жертви на насилие от лошите си съпрузи, но не го докладвате! И сега нито един бежанец няма да бъде осъден, но ако решите да се защитавате, вас ще ви съдят!

4

БАН

преди 8 години

Не разбирате ли ,че това е мюсулманска окупация на Европа !!!

3

Анонимен

преди 8 години

Повдига ми се от тея и подобни статии. Постоянното повтаряне на думата мюсюлмани, жени с бурка и прочие гнусотии ни прави да свикваме с темата. Това е и целта. По тоя начин могат да прокарат всякакви гадости.НЯМА Я ВЕЧЕ МОЯТА ЕВРОПА! ТОЛЕРАСТИ И ЧУЦДИ КУЛТУРА Я ПРЕВЗЕХА!

2

Озадачена

преди 8 години

Защо тези жени търпят?И без това работят повече от съпрузите си,някои имат по-висок социален статус от мъжете, грижат се за децата,вършат и мъжката работа в къщи и т.н.Да не са мазохисти?

1

Момо

преди 8 години

Не е симптом, а е следствие от политиката на Меркел.