27

Тервел

преди 8 години

Съпруга и изглежда добър човек. Тя самата доста е изчистила излишните тлъстини, знам че може да се направи нужни са време - няколко години хранителен режим и тренировки и човек може да измени радикално фигурата си. Не одобрявам вегетарианството обаче, вредно е а и най-хранителните по отношение на важни нутриенти храни са тези от животински произход.

26

венелин

преди 8 години

вегетерианството е болест, не здравословен начин на живот.

25

Анонимен

преди 8 години

на снимките виждам една кифла и дебелата и сестра, мъчещи се да заблудят интернет

24

Анонимен

преди 8 години

айде моля ви, в инстаграм със един куп ефекти, всички са мацки

23

Анонимен

преди 8 години

oscar

22

гост

преди 8 години

Къде са кожите, които провисват след тия 35 кила надолу?Преди мъжа и е имал стегната топка, сега има шар-пей :)

21

Анонимен

преди 8 години

Ей, ама като видя само някоя *** с подобни татуирани вежди и ме втриса.

20

Анонимен

преди 8 години

До Шаран_БГОтдавна не сме първични или поне не би трябвало да сме. Яж всичко, но умерено и по малко и не се прави на светец, нито давай непоискани съвети. Който си е въобразил, че е по-добър от другите само и единствено чрез неядене на месо, негов проблем!

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Яж само месо и протеини и пиши как се чувстваш и колко смъкна. Аман от тревопасни, вие ще сте първите изядени при първата нужда!

18

Шаран_БГ

преди 8 години

Абсолютното вегетарианство не е панацея. Но най-точният отговор за ползата от плодояденето/специално, дава Луи Куне във "Водолечение".Там той обстойно разглежда устройството на човешката храносмилателна система ! Петър Димков обяснява така : плодовете и зеленчуците са първична храна, а месото е вторична,с натрупани от животното токсини.Виж "Токсемия" на д-р Дж. Тилдън. А д-р Х.Бийлер в книгата си" Храните са най-доброто Ви лечение",не отхвърля абсолютно месната храна ,НО силно я ограничава !!

17

Меломан

преди 8 години

Тя и Адел така направи и..... си загуби гласа.

16

Анонимен

преди 8 години

Да не се убеждаваме, че първите две снимки са възможни дори и след драстични диети. Няма следи от увиснала кожа, целулит....как стават тези неща? На другите снимки, че е със свърх тегло, така е....но такова драстично преобразяване е възможно само, на сладникавите реклами за чудудейни хапчета за отслабване.

15

браво

преди 8 години

Браво на мацето-изглежда страхотно. Разбира се не е за чудене ,че се свестила след като е минала на вегетариянска диета. Сега месото което се продава по магазините е пълно с хормони и всякакви средства ,каращи животните да натрупват маса.Добре ,че се е разминала само с кисти на яйчниците.

14

радио Ереван:

преди 8 години

"Язък за хубавата жена."

13

Анонимен

преди 8 години

И колко е висока?

12

Анонимен

преди 8 години

Абе не е била дебела, ами *** комплексарка!Ние искаме на меко да лежим.На дъски ще лежим в гроба!

11

Анонимен

преди 8 години

Таз като се е засподеляла, да си каже и покаже получила ли е стрии или отпускане на кожата. Операции за изрязане правила ли е и т.н.

10

Шаран_БГ

преди 8 години

Има стара приказка- " Ден със ден, година със година и човек със човек не си схождат" Т.е. всеки човек е различен и сам трябва да си е лекар! Когато не се вслушваш в собственото си тяло, плюскаш много и ядеш нездравословна храна,какво може да очакваш ? Ако на всичкото отгоре и водиш нездравословен начин на живот /сън, работни условия, обездвижване и прочие / и това години подред... Не само теглото се променя- и всички органи страдат! И най-вече ти самия, защото си едно цяло......

9

dn13

преди 8 години

Защо се счита, че вегетарианството е здравословно?

8

Момо

преди 8 години

А една снимка без кило грим ще видим ли?