48

Анонимен

преди 8 години

Тоо сайт батакистки ве... то хубаво подкрепяме Русия ама воленчо циркаджия най голям....

47

Болен пандизчия

преди 8 години

Хей килийка, хей ги две, скоро ш мъ опандизят най-добре!

46

Анонимен

преди 8 години

Всички лъжат като за световно!Убивана, изнасилвана, един ден истината ще изригне и ще ни помете!И ще бъде напълно заслужено.

45

Пожелание

преди 8 години

Волене, както ти нахлуваш тук и там, така и на теб да ти нахлуят пандизчии-рецидивисти в задния двор и да ти се изреждат на смени!

44

`1111

преди 8 години

До Анонимен 57Само след теб!

43

хлъц

преди 8 години

Колкото и да го щадят с комичното "не си спомням, че ме псуваше" Бялата ханъма е натрупала достатъчна кретенизми за да влезе на топло поне за 10 години

42

Анонимен

преди 8 години

Белият психопат се е запътил към затвора с пълна газ

41

анонимен

преди 8 години

мечтата на всеки един ПОЖАРНИКАР Е ДА СТАНЕ милиционер сега полицаи ,съд ,следствие прокуратура .СА НЕЗАВИСИМИ ОТ НА БАТЕ БОИКО ,,,,УРААА.

40

а така

преди 8 години

Щом е от братушките, значи не е виновен. Понял ;)

39

ККК

преди 8 години

Аз ще гласувам за Атака защото всички други докараха България до това да е кене-фа на Европа и продадоха държавата ни на САЩ ! Напълниха България с (и те не знаят колко) амуджи ! По зле от това не може да станем.....в прочем можем ако продължават същите да са на власт и да слугуват на чужди интереси ! България кога ще си погледне собствените интереси ? Бежанци не искаме ама Обама и Меркел казаха че трябва , искаме южен поток ама Обама каза че не може , искаме армия ама Обама каза че не ни трябва

38

teo

преди 8 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРЕД С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ВНАСЯМЕ И ЕВРОПЕЙСКИ НЕКОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ЗА ДЕЛА НА ПОЛИТИЦИ И ДЕПУТАТИ КАТО ВОЛЕН И ЧУКОЛОВ, КОИТО СА НЕДОСТИЖИМИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ!!! БЪЛГАРИ, ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?????

37

до Карастоян

преди 8 години

Като ти гледам името май си ясен от кои си- с резната кожичка си!

36

М, да ...

преди 8 години

Сидеров/ Атака изглежда така все едно се върти в кръг и е в непрестанна отбранителна позиция! В последна сметка какво желае да постигне /крайна цел/ на партията за страната? С този енергииен запас Сидеров може всичко да постигне стига да не се хаби/разпилява на дребно! :)) пп. Самият Сидеров позволява винаги при високо напрежение да го ползват или се изявява като бушон!

35

някой

преди 8 години

До Анонимен32 Прав си за напусналите, но за останалите тука - не си. Как си представяш 2,5 млн.пенсионери, които едва оцеляват, да се вдигнат нанякъде? С какво - с пари, със сила и здраве, с професионални умения, но по над 60 и повече години? Младите, които са все още тук, гледат с двете си очи навън и при първа възможност ще напуснат, ако не те - децата им. Този електорат тука не разчита и не очаква нищо от властта, но няма избор, няма съпротивителни сили, защото е доведен до пълна апатия.

34

тя

преди 8 години

Волен ли е проблем на прокуратурата , съда , държавата ? Тези институции какво правят с многобройните убийства , грабежи, изнасилвания ? Много е лесно да се откланят болните въпроси със смешните истории на волен. На мен той не ми пречи ,даже ми е интересно да го слушам как" псува" поредните грабители на народа.

33

Анонимен

преди 8 години

,,Разрушен свинарник с разбягали се на всички посоки прасета"-това е държавата ни днес. Не съм харесвал никога комунизма,ама като гледам докъде я докарахме...не че ми се иска да се връща тази утопия.А къде ,ли отиваме???...

32

Анонимен

преди 8 години

Кинхал и е кеш.Пак ше се измъкне антибългарина, москва снася кинти и заплашва.Но скоро като банкрутира тоя циркаджия няма да има гръб и някой ще му спука главата от бой.

31

Карастоян

преди 8 години

До всички младежи и бъдещи управници. Така беше и при комунизма,Руски човек ли си съд за тебе няма. И Бог да пази България.

30

тя

преди 8 години

Сидеров чете много и много знае , но има един недостатък , пийва и после избухва ,това му носи куп неприятности. Ако ,обаче не е той ,няма кой да казва много истини на глас !

29

Анонимен

преди 8 години

"Пропадна пътят до Телевизионната кула "Боко стрОи...........ХА-ХА-ХАА плебса БЛЕЕеееее