144

Анонимен

преди 8 години

И да има избори българина будалата пак ще си избере старото куче

143

Idealist

преди 8 години

На никой не му пука. че самия ББ, вчера заплаши обществото ( ако може да се каже, че има такова ) с война. Това не е заплаха за пряко насилие. Иначе ни занимават с врачанските проблеми и кой кого ударил с бокс. Заплахата на ББ срещу ВСС и цялата нация не се забелязва!

142

Анонимен

преди 8 години

bay bay tikva

141

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...почва и новата отсечка на Метрото ....*** ПИКАЯТ ГАЗ И ....НАФТА!

140

АЙДЕ ЧЕСТИТО!

преди 8 години

ИРАН СЕ ВКЛЮЧВААКТИВНО В ЮЖНИЯ ГАЗОВ ПОТОК!ГАЗОВИЯ ХЪБ НА БОРИСОВ-----ЗАПОЧВА да СТАВА ФАКТ!САЩ --ПОДКРЕПИХА ХЪБА НА БОКО!ЗАТОВА БЕШЕ ТУК И В.НЮЛАНД!

139

Анонимен

преди 8 години

Я каква идилия на снимката!

138

1

преди 8 години

Oпозицията предупреждава слънцето, че и без петел съмва,че и без слънцето,България ще я има.

137

ссс

преди 8 години

Има реална опасност ГЕРБ да си довършат този мандат и дори да участват в следващото управление. ГЕРБ може би са натрупали в партийните си каси, достатъчно пари да си купят още един мандат. Има само два начина да се разкарат от властта... или с гласуване за други партии на следващите парламентарни избори или ....

136

МАЛЕЕ

преди 8 години

Прокуратурата спира и ЗАБРАНЯВА УПОТРЕБАТА НА СКАНДАЛНИТЕ ВАКСИНИ ЕУВАКС И ПЕНТАКСИМ. ВАКСИНАТА ПЕНТАКСИМ СЕ СЛАГА НА БЕБЕТАТА В БЪЛГАРИЯ ОТ ЛЯТОТО НА МИНАЛАТА ГОДИНА! СТИСКА ЛИ МУ НА ЦАЦАРОВ , КОЙТО ХОДИ ВСЯКА СРЯДА НА ОПЕРАТИВКА ПРИ БОРИСОВ, КОЙТО ПЪК ИГРАЕ БЕЛОТ С МОСКОВ ДА ГО АРЕСТУВА? Журналистическо разследване на Валя Ахчиева за ваксините,бе спряно безпрецедентно за излъчване от шефовете на БНТ.

135

Анонимен

преди 8 години

Българите ще бъдат докарани до там,че сами да си разрушат свинарника

134

Мър-мър мър

преди 8 години

Че Борисов си подава веднъж оставкта. Защо го избрахте отново? Ревете, като магарета, а на избори ви няма никакви.Я посочете заместник. ....Михов, Сидеров, Местан, Кънев, Първанов,Петкан, Драган...

133

!!!!!!

преди 8 години

До ДедоДедо,много си объркан.Вземи се стегни че ще ти се смее и Борисов.

132

цък

преди 8 години

Буда-лааа, първо инвестирай в промишленоста и производството, създай работни места, напълни Държавната Хазна пък тогава "асфалт и магистрали", а не да трупаш външен дълг, който ще плащат "внуци и правнуци".На кого ще ги оставиш тези магистрали в обезлюдена Бг, на Ердоган и турците ли????????

131

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството, че тоя банкянски селянин ако изтърве кокала и го изгонят с камъни за втори път, ще пукне веднага.

130

ссс

преди 8 години

Този човек не може да бъде на челото на държавата. Първото е престъпник. Второ е прекалено ***. Той не става за зелев кучан. Защо се стигна до там, че да го търпим толкова време. Време е да го свалиме от власт. ОСТАВКА И СЪД!.

129

Дедо

преди 8 години

Чета,чета изявленията и си викам: А бе туй сичката *** ,Русията ли иска бе??? Ама тъй кажете де, айде няма смисъл. Ама тя Русията си е тука бре ора.Обраха Ви Евросредствата чрез подставени лица,аВие не виждате,Бандитските групировки правят каквото си искат, а никой не вижда.Бизнесът е забит в земта а Вие нищо не виждате. И ако поне един в тази държава си мисли,че резултатите от изборите определят кой ще ръководи държавата,мноооого,много жалко.

128

Анонимен

преди 8 години

Престанете да викате оставка,защото ме дразните вече.Оставка си подават достойните хора.Крадците и некадърниците не си я подават.Ние трябва да им я подадем.

127

факт

преди 8 години

БОКО МАЙ Е ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ ГОТОВ Е НА ВСИЧКО ДА ОБЕЩАЕ НО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ.НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА ВЕЧЕ ВТОРИ МАНДАТ СИ НА ВЛАСТ И НИЩО ХУБАВО НЕ СИ НАПРАВИЛ ЗА ХОРАТА ,ВСЕ ПО-ЗЛЕ СТАВА И ЩЕ СТАВА.ТЕЗИ ЗАКОНИ НИКОГА БОКО НЯМА ДА ГИ ПРИЕМЕ ЗАЩОТО ТОЙ Е ПЪРВИЯ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН.ОСТАВКА И ИЗБОРИ ДОКАТО РАЗКАРАМЕ МАФИЯТА ОТ ВЛАСТТА

126

123

преди 8 години

Този екземпляр е невероятен, невъобразим, неусноим,недостижим, не, не и само не и всичко с не. Просто едно голямо НЕ. НА БОКОВЩИНАТА, БОЦЕ ОСТАВИ НАРОДА ДА ЖИВЕЕ БРЯ МОЛЯ ТЕ. ХВАЩАЙ ПЪТЯ ЗА ЩАТИТЕ И НИКОГА АМА НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ.

125

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Нима не мечтаехме да имаме метро и магистралиТОЯ Е БОЛЕН, ТОЯ Е ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ ! ТОЯ ЦЯЛ ЕДИН ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАРОДА ПРИРАВНИ С ЕДНО МЕТРО И НЕКОЛКО СТОТИН КИЛОМЕТРА МАГИСТРАЛИ .... КАЧВАМЕ ТИКВАТА НА МЕТРОТО, ОТ ТАМ ПО МАГИСТРАЛАТА И ПРАВО В КИЛИЯТА ПРИ ЛЮБОВНИЦАТА МУ, МАМИН ПРАСЧО, А ДО ТЯХ ГОЦЕ, СЪСЕЛА, КРИВАТА ДЖУКА И ТН.