10

рок

преди 8 години

Сигнал имат и хубави рок парчета и доста *** песни. С течение на годините обаче Данчо и компания започнаха да се лигавят все по-вече. Особено по концертите.Да изброявам ли Липсваш ми Да те жадувам Сбогом Съжалявам и още една камара помия която не знам защо наричат РОК. Достатъчно е също човек да чуе и кои са любимите му кумири Уитни Хюстън Бийтълс Ролинг стоунс Куин Лили Иванова...джаз соул ар енд би ...абе това е РОК карай да върви. Иначе наистина му желая ЖИВ И ЗДРАВ!

9

бг-рок

преди 8 години

Бъди жив и здрав-ГОЛЯМ СИ!Доказал си какво е професионализъм-продължавай да го правиш!Бог те е докоснал-няма такъв глас в Бг рока!НАЗДРАВЕ!

8

9

преди 8 години

Измислен рокаджия,срам,но да е жив и здрав.Много по-големи има от теб Данчо,не си придавай важност-5000 концерта хаххахаха,най-лошото е,че и дъщеря ти ,ще си придава важност след 20г,а е същата бездарница..

7

Горан

преди 8 години

Щурците са българските Дийп Пърпъл! Сигнал са добра група. Данчо в последните години нещо много взе да преиграва! Да е жив и здрав!

6

Ценител

преди 8 години

"Щурците" са по-добри! А Пеци Гюзелев, лека му пръст, няма кой да го стигне и задмине. Иначе-"Сигнал" също са много добра група, според мен-втората в България . Но не знам защо не изпълняват на концертите си песни като " Денят на бурята" или "Мъже"/май така се казваше/, наблягат на блудкави и еднообразни в музикално и текстово отношение балади. "Щурците" направиха "Среща" и.. тя им стига! Но "Вкъсут на времето"," 20-и век","Рок в минало време","Стълбата"...това е РОК! Жив и здрав ,г-н Караджов!

5

Анонимен

преди 8 години

Не ме кефи. Самовлюбен, има се за титан, самозабравил се е. Не си е възпитал дъщерята. Плащаш за концерт да пее, а той иска на него публиката да му пее!!!

4

DIDI

преди 8 години

Jiv i zdrav Dancho!

3

!

преди 8 години

Да си жив и здрав, Данчо!Ти си оставаш класик в музиката ни.

2

коко

преди 8 години

ВЕЛИКАН!!! Жив и здрав!Да иляди!

1

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав.Пичага от всякъде.