24

Анонимен

преди 8 години

Herr Hane,uzni si gi site Tikvi, Piponi i kratuni barabar s Shebek Tikvata u edna karuca i dii dii dii prez Vojvodina si gi zakarai u EUtia, a baba edna kaca so kiselo, lansko zele, hrupavo leko na crveno colorovana for free ke ti daa , maina, sal si gi zemi ta shebeci da ti upraat stabilno stabilnata stabilnost, maina

23

койчо

преди 8 години

България и най вече българите натрупахме уникален опит за живот в МИЗЕРИЯ!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Естествено ,че ще ни хвалят, та нали ние сме скотовете на този проклет съюз

21

Анонимен

преди 8 години

Естествено да си убиеш де що има печеливш бизнес и да си в заеми до гуша е страшен пример.Комисар с черно яке 1939г ВЪРТЕЛЕШКА и ирония на съдбата.

20

моторков

преди 8 години

Ще изминат още много години преди да почнем да разбираме за какво говорят големите шефове от Брюксел.

19

Анонимен

преди 8 години

Мале баси глупостите.Мафията като усвой евро парите може да са доволни но не и работещите бедни.И сега кво Германия Франция и Англия,Холандия направо ще ни завидят.ще го преместят от единят крачол в другия.Докато няма фабрики никога няма се оправим с евро траншове колкото да не умрем

18

men

преди 8 години

как нема да е доволен еврокомисаринът... държавата банкрутирала и абдикирала. матриала прос и беден, без права, без претенции, без идеи, без бъдеще и без сили да надигне глава. храни се само с лика на вожда по теуевизията и развъжда не само местните негодници ами и вносните вече. женките се предлагат на всеки с една кутия фасове, престъпниците си правят каквото искат и една шепа "поутици" си живеят като наркобарни у меделин. да се готвят другите европейци...

17

Анонимен

преди 8 години

BALGARIA MOJE DA BADE ZA PRIMER KAKVO NE TRYABVA DA SE PRAVI, KAK SE LAJE, KAK SE KRADE.

16

Поредното плямпало,

преди 8 години

дето не е много в час, но като ЕС политик и то нещо да каже.За последните години по неволя сме се изучили да оцеляваме и да се справяме някак си с безработицата, и да преживяваме: политиците, престъпността, кражбите и посегателствата, зимата, транспортния хаос и да си дундуркаме и отглеждаме на пълна издръжка и за наша сметка: поредното правителство, съд, полиция, прокуратура, етноса, а отскоро и мигрантите.И ако някой иска да научи как безнаказано се усвояват европари, тука е мястото!

15

Лейба Бронщайн

преди 8 години

Ей, изпращяха германците ей ! Справка - Меркел. Сега и този . Говори не като еврокомисар, а като политкомисар от времето на Троцки и Ленин !

14

Анонимен

преди 8 години

Какви добре образовани хора има сред тези бежанци? Добре образованите са си били добре и сега са си добре в родните си страни. Тук идват мошеници, които не занят да делят и умножават, а се представят за сирийци със средно образование. Естрадация трябва не интеграция, ама като ги пуснахте толкова много как ще ги изгоните сега?

13

Анонимен

преди 8 години

Какъв пример може да е бедната ни Родина? За най-много корумпирани политици на глава от население ли? Ако към това се стремят евроидиотите, значи наистина сме подходящи за пример

12

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

Европа е цъфнала като кюстендилска слива за България да не говорим.Този ханс е недоносен или лилипут,някои мисли ли за държвите откъдето идват мигрантите те трябва те трябва да бъдат върнати от където са дошли.

11

Фалшива стабилност

преди 8 години

Айдеееее , още един който ни втълпява ,че сме невероятно стабилни! :) Ще видим като свършат 21 -те милиарда колко сме стабилни! Ама тогава Борисов ще избяга най-вероятно! Щото кой не може да управлява държава с много пари , готови пари!??!!

10

Членска карта №7

преди 8 години

Да... Пълен кограчулейшън!Писец не за горами, както казват нашите поробители и окупатори!

9

бг кеф

преди 8 години

Конграчулешанс за бг мафията .От тези похвали останаха само пенсионери,роми,некадърници,мързели,крадци в милата ни родина.

8

Дядо Петър

преди 8 години

Позор за европейските "политици", които, за да имат няколко гласа в повече в ЕП, са готови да се сдушат с най-долнопробните разбойници от ГРОБ.

7

Анонимен

преди 8 години

Поредното доказателство, че по-добро от ГЕРБ няма! Чакам минуси, а на изборите си знаем ;)

6

Анонимен

преди 8 години

Ех, че го няма Крум Хан да ви отреже лъжливите езици и да си направи един евроатлантически шашлик за кеф не целокупния праБГ народ.

5

врт

преди 8 години

Този човечец стъпвал ли е някога в България, да види що е то "усвояване"?!