50

Анонимен

преди 8 години

Не им трябваше тази дарителска сметка.Джамбазите/ що пък са и понички/ са задължени да поемат всички разходи/ от човешка гледна точка /

49

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо ще имат повече време да съберат пари в дарителската сметка

48

констатация

преди 8 години

Много "изнервено" семействоВсички са им виновни.

47

факт

преди 8 години

Плевнелиев е много повече мъж и човек от всички тези.

46

яснота

преди 8 години

Пребития Тодор е свирнал на братята ! Е аз като млад водач на МПС също го правех ,от страх да не засегна бавна движещ се пешеходеизвода е ясен: направил е всичко възможна да сигнализира ,за да ги предпази.За благодарност единия го държи , а другия го блъска?! Равностойно ли е? В какво намирате самозащитата на бабанките?? От бокса / дори и да е негов/ има видими следи - при бабайтите Няма.А него са го блъскали техничарски - по меко , да го пребият без видими белези .Явно с Опит са.

45

FREЕ ПОНИЧКИ

преди 8 години

Купете си пистолет и застреляйте всеки, ученик, който ви се нахвърли с бокс за да се изпише пред сервитутката си. При неизбежна самоотбрана няма да ви съдят. С Бокса ще се съдите 5 години, понеже ще твърдят, че щом сте го отнели значи е овладяно пологението...

44

Анонимен

преди 8 години

Според мен е редно да се изчака колкото е необходимо,ако разбира се желаната цел е да се установи истинността за случилото се. Има ситуация на спречкване, прераснало в словесни атаки и бой, но с неочакван край и за двете страни /за съжаление за едната е фатален/. С извинение, но след обикновена операция, хистология излиза в рамките на две седмици/т.е. поне 10 работни дни/.Второ- не може да наричаш престъпник някого поне до доказване на противното. И трето-жалко за погубения млад живот.

43

WKRL

преди 8 години

Анонимен 48Така говори всеки на който не му изнася Истината, защото трябва да признае най-малкото пред себе си, че е взел погрешната страна. *** как ти няма да си прав, всички лъжат, само ти си прав. ... Ниско самочувствие и малоценност, без грам здрав разум и шанс за развитие.

42

WKRL

преди 8 години

Няма съдебна експертиза която да излезе по-рано от 10 работни дни, че и повече. И не защото толкова дни се реже и гледа, а защото има сумати изследвания, някой от които отнемат седмици. Ама нали сте компетентни по всичко, всичко ви е конспирация в главите и пари. Баси тъпанарите се изказват!

41

до 43-ти

преди 8 години

А ти на какви билки си бре ?! Дълбоката конспирация, купени алабала! Да това е ежедневие ,но в случая всичко се разви така ,че не само е имало време някой някого да "купи", ами медиите и такива кряскащи като теб опражниха такъв натиск,че да се сменя обвинение без каквито и да било основание! Най-жалкото от медийната истерия обаче беше положението с съдебното минало. В първите 48 часа тези бяха изпечени престъпници със дебело седебно досие, а фактите показаха,че дори не са задържани досега !ФАРС!

40

до 41-ви

преди 8 години

Абре извод , какво ги дрънкаш ти?! Хората видяха изнесените факти и съдейки от заобикалящата ги действителност събират 2 +2 ! Манипулацията от всички медии в първите 48-часа е налице и мега яко се дразня на такива като теб за които няма факти ,а само романтични братвежи! Точно от тези които не виждат вина в пияните *** които се трепят по улиците с колите си , тези същите "добри деца" ! Виждаш само драмата в трагедията от починалия млад ,човек ,но не виждаш факта ,че може сам да си е ВИНОВЕН!

39

детектор

преди 8 години

Всъщност сигурно е, че двамата убийци ще си понесат наказанието със сигурност. Особено когато тиквата се намеси на бял кон и благоволи да се изкаже по темата. Иначе откъде пари тия оръфани престъпници да манипулират до такава степен това дело. То да се вика на черното - "бяло", се искат много пари, които опърпаните убийци едва ли имат. А и троловете, които плюят по паметта на Тодор, са прекалено грамотни.

38

извод

преди 8 години

Стигам до извода, че под статиите свързани със смъртта на Тодор, пишат PR-и на ***, за да отклоняват внимание и да разлайват ненужно хората на гърба на тази голяма трагедия. Спрете се, бе, ***, да ви приседне дано заплатата, дето ви я дава простата тиква. Няма друго обяснение за масираната кампания от нелогичнит подигравки с паметта на починалия Тодор, семейството му, както и подигравката с надеждите за затвор на убийците му.

37

Анонимен

преди 8 години

За починалия здрав младеж.Спомнете си на колко години почина внезапно сина на Плевнелиев.Не го харесвам и мисля,че не става за президент.Само че,остана сам с мъката си,дори помоли медите да не го безпокоят.А родителите на Тодор станаха ТВ звезди.За кифлата е излишно дори да се говори.Каквото и да ми приказвате Плевнелиев е много повече мъж и човек от всички тези.

36

Cleo

преди 8 години

Nema takawa dyrjawa. Edna sedmica ne mogat da namerqt prichinata za smyrta. Are you fawkin kiddin me???

35

Анонимен

преди 8 години

"Според адвокатите на биячите мярката им може да се промени в по-тежка само ако пред апелативните съдии обвинението представи нови доказателства, които да свързват по категоричен начин побоя над момчето с неговата смърт."А, не бе. Няма връзка, Те го пребили, той си тръгнал към вкъщи, обаче изведъж си умрял ей така.Едно се чудя. Селските адвокатчета в България, учили-недоучили, ръсят глупости и съдът ги приема. Не на това се чудя, а защо роднини никога не линчуват бандюги и съдии.

34

WKRL

преди 8 години

Ето ви причина, един 18г. сърдечно болен със силен приток на адреналин, да почине съвсем внезапно. dnes.bg/obshtestvo/2016/01/19/studyt-opasen-za-horata-s-kryvno-i-bolno-syrce.290094Сигурно братята са поръчали студеното време, нали са всесилни и с гръб ...

33

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Когато се случи нещо кофти, човек иска да намери някой виновен, който да отнесе последствия.Не разбирам защо хората са толкова сбъркани.Може би просто никой да не е виновен, всеки ден умират хора...много хора.Може би просто и умрелия има вина.Защо носи бокс, защо излиза от колата за саморазправа, защо ако са бедни той има кола, защо ако е имал сърдечно заболяване не си го признаете?Много защо, и родителите трябва честно да отговорят, а не да съсипват живота на другите.

32

Анонимен

преди 8 години

До 11 "Моля те обясни ми как така един напълно здрав 18-годишен може да "пукне" без причина"Този напълно здрав младеж е посещавал 10/ДЕСЕТ/ пъти кардиолог.Открита му е аритмия.Казано му е да избягва физически натоварвания.Това са думи на майката на момчето.

31

БТВ фен

преди 8 години

До Селянина Те тук малко бавно загряват. Да си водят бележки от БТВ-то как се прави журналистика.Там само за 1 ден,братята от "убийците" станаха "подсъдимите". Тодор от "зверски пребитото" и "убитото дете" стана "починалият".