271

Анонимен

преди 8 години

Те по този начин в един момент олигарсите ще свършат:)))Ако бюджета се крепи на "разкъсване" на олигарси съвсем са за оплакване:)))

270

Боби

преди 8 години

До Анонимен 408Еххх вие гледате статията на *** и БТА и двете от едно място преписват - Ройтерс които са "Доста надеждни източници на информация"280 милиарда $ имат буфер Рашките, около но не повече от 100милиарда са миналогодишните инвестиции в САЩ ценни книжа кога им е падежа не знам но самите книжа също се търгуват.Тоест по-опасна е паниката в РФ отколкото това че правителството няма изход. Освен това винаги някой олигарх може да бъде разкъсан и 50-80 Милиарда да глътне държавния бюджет

269

Анонимен

преди 8 години

С основние в русия се страхуват от фалит, но както винаги са закъснели - фалита вече е факт, просто те все още не са го осъзнали.Като жабата, която бавно се сварява в горещата вода и дори не го усеша.

268

Анонимен

преди 8 години

Боби,правото винаги,от праисторическите времена е било на страната на силния.

267

Боби

преди 8 години

До Анонимен 405Признавам изхвърлих се, но форумеца Абу ме "вбеси" с липсата на елементарни знания за Термини и международно право не че "Великите" Сили го спазват.

266

Анонимен

преди 8 години

Почнаха пак фантасмабобизмите за стопеното стъкло,радиоактивната пепел и другите смешки:)))

265

Боби

преди 8 години

До Абу Али 402Освен това ти каза към тези не трябва да има никакви правила само бой по кратуната. Ако един ден осъмнеш и установиш че законите в света не вачат за теб и всеки който му хрумне идва и ти удря един в лицето какво ще правиш? Ще спазваш ли правилата?РФ "Искаме въздушен коридор до Сирия че ни писна да обикаляме Турция."Т "Няма и Босфора ще го затворим."РФ "Искаме въздушен коридор над 10000м до Сирия че по-ниско радиацията е опасна за прелитащите самолети"от Т няма отговор ...

264

Анонимен

преди 8 години

Бобии..кажи ти как ще си платим наема като си препродаваме един долар и сто рубли в края на месеца,това кажи остави другите алабобизми

263

Боби

преди 8 години

До Абу АлиАйдее поредния на който трябва да му се обясняват ТЕРМИНИФАШИСТИ е имало само В ИТАЛИЯ - Режима на Мусолини. Фашиската идеология гласи Низшите раси трябва да работят за висшата раса и да предоставят жизнено пространство.В Руската Федерация "УМНИКО" има над 150 националности включително Българи. Коя от тези националности е ВИСШАТА РАСА и кои са Низшите и как така не сме забелязали че някой ги елиминира?Ей ако ползвате термини поне научете съдържанието им.

262

Абу Али™

преди 8 години

До БобиКъм Фашиска *** не трябва да има никакви правила, те разбират само от бой по тиквата.Гърция е съвсем друг случай. Скоро и в Черно море че падат Су-та.

261

Боби

преди 8 години

До Shopp 404Значи следващия път когато Турски самолети нарушат Гръцкото, Сирийското или Иракското въздушно пространство съответните страни да ги подпукат и след това да кажат ние ги предупредихме.Не сте бре."ОТКАЗВАМЕ ДА ПРЕДОСТАВЯМЕ КАКВИТО И ДА Е МАТЕРИАЛИ ПО СЛУЧАЯ на Турция или който и да е друг" :-)Това Шопе е Магистрала към Ада - абсолютно потъпкване на международните правила за въздухоплаване.

260

Боби

преди 8 години

До Анонимен 401При международен спор УМНИКО се следва следната процедураНОТА РФ "Вие незаконно свалихте самолет"НОТА Турция "Отричаме"НОТА РФ "Доказателства за нашата теза, Предоставете ваши доказателства"НОТА Турция "ОТКАЗВАМЕ ДА ПРЕДОСТАВЯМЕ КАКВИТО И ДА Е МАТЕРИАЛИ ПО СЛУЧАЯ"Е Какво ще си помислиш след като получиш нещо подобно като кореспонденция? Единия ти дава Записи, Свидетели, Физическите изчисления са на негова странаДругия "Отказваме да предоставяме каквито и да са материали..

259

Боби

преди 8 години

До Shopp 400Искаш да сме пунктуални добре"Неизвестен Самолет с Координати 35 градуса и 49 минути северна ширина и 36 градуса и 09 минути източна дължина Намирате се в Турското въздушно пространство насочете се веднага на юг или ще бъдете атакувани"Засечи Шопе за колко ще го кажеш не на Английски на Български за по лесно.пп координатите са от Викимапиа

258

Боби

преди 8 години

До 373 продВсички разговори на РВД и ВВС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ЗАПИСВАТ. Също така задължително се записва радиолокационната картина от операторските места в командването на ВВС и РВД.Нито един от тези записи ТУРЦИЯ не само че не е предоставила на международни експерти, а КАТЕГОРИЧЕСКИ ОТКАЗА ДА ПРЕДОСТАВЯ ПОДОБНИ ЗАПИСИ.

257

Боби

преди 8 години

До До Боби трола 373До М А Л О У М Н И Я дето една елементарна сметка не може да направиВземи ХРОНОМЕТЪР и кажи не на Английски на Български."Неизвестен самолет с координати 123.4 дължина и 432,1 ширина намирате се във Турското въздушно пространство насочете се веднага на Юг или ще бъдете атакувани"За колко време го казваш?Дори да е имало нарушение то е било за МАКСИМАЛНО 20 сек всички са съгласни.За 20 сек не можеш каквото и да е предупреждение да предадеш 10 пътиМисли с главата си!!!

256

Анонимен

преди 8 години

До ВъпроСА битовата техника, качественото облекло и обувки, автомобилите,хубавите сирена ... и те са в рубли, нали ?Само че преизчислени от цената им в долари. Тия смешки ги запази за балъците.

255

Анонимен

преди 8 години

До ВъпроСДруги вицове ще ни разкажеш ли ? Средната заплата в Русия вече е почти 3 пъти по-малка от тази в България и 2 пъти от тази в Албания. Говеждото и свинското са по 350-400 рубли килограма. Само за 2015г. продуктите са поскъпнали 2 пъти. Цените на плодовете и зеленчуците са ужасяващи, особено на цитрусите. Качеството им е отвратително.За бензина леко си намалил- 35-40 рубли.20-30 рубли е обикновен бял нарязан хляб 300-400г. Качеството на услугите и продуктите е под всякаква критика.

254

ВъпроС

преди 8 години

В Русия--Литър бензин-30руб-30 евро цента.....Газ 12 руб.-13 евро цента.....Хляб-22 руб--24 евро цента....Св.Месо без кост-200 руб-2.35 евро...Мляко-60 руб-0.7 евро цента....Електроенергия-9 руб-0.1 евроцента....ЗАЩО не смятате така бе *** шорошки--реално там народа получава рубли и харчи рубли----много много не го е..Б...е курса на валутата....Единствено ще платят повече ако отидат зад граница на почивка--щото ще трябва да купуват валута...Така че тук,нещо се оси...ате с "експертните"мнения

253

Анонимен

преди 8 години

Той Путин , затова и прави всякакви санции. Знае ,че 90 % от населението на Русия е не платежо способно.

252

Анонимен

преди 8 години

Напълно основателно се страхуват хората, днес путинова русия нито е ссср, нито или СИВ нито пък Варшавския договор, ако бях руснак една рубла ни бих държал в джоба си