10

Алекс

преди 8 години

До За АлексИмах нещо за казване и го казах. Изобщо не е прав човекът и това че си съгласен с него (или си същия мрънкач под друго име) не го прави по-право. На всичко отгоре оплакването че някой е опонирал на малоумието написано по-долу ме навежда на мисълта че си същия ***. На твоя вид е присъщо да се чувстваш използван и прецакан от целия свят, но на останалите не ни пука. Като пляскаш тъ.потии в нета отнасяш по някоя подигравка, но пък няма да си загубиш съня заради това. :)

9

За Алекс

преди 8 години

А ти в ролята на какъв се вживяваш? Душеприказчик, ментор...? Правилно е казал човекът. А ти ако няма какво да кажеш, внесто да обиждаш, просто замълчи и не казвай нищо.

8

Неуспял

преди 8 години

Успяла... Успяла какво? Кого стопля нейния "успех"?Да избягаш не е успех, бягат страхливците, които "много обичат Родината".

7

Киро Аксаков

преди 8 години

Щото в ЛА живеела на мелроуз блвд. и да не забравя адреса се прекръстила.

6

Светослав

преди 8 години

Прекрасни новини наистина и браво на Мариета. Интересна статия, но моля Ви, вземете се малко повече в ръце. Има немалко правописни и пунктуационни грешки, както и много отдавна има "ѝ" в "клавиатурите". Ползвайте го ѝ него :)

5

Алекс

преди 8 години

До bolbovАми вие с гайдите водите колоната на отиващите на майната си. ***.отите като теб които мрънкат как успелите се образовали с вашите данъци (които най-вероятно и не плащате щото до един сте Андрешковци) хич не се замислят че безплатното образование е за всички и тези които са използвали наученото не са длъжни на тези които са ловили мухите. Така че сипи още една ракия проклетисай скапаната съдба която не ти дава шанс и недей да биеш жената щото и тя душа носи.

4

bolbov

преди 8 години

А ние с гайди те дето сме плащали данъци да и осигурим безплатно образование какво да правим?Имаше на времето такъв въпрос никой не знае отговора.

3

Кьор Фишеков

преди 8 години

Колко трогателно... изплаках си очите. Толкова много думи за нещо в бъдеще време. Пишете си, че е платено съобщение, какво толкова, всички си го знаем. А "успелите жени" ги знаем... как, по-точно с какво успяват.

2

Анонимен

преди 8 години

а кой ще остане тук - нема да устане никой

1

Анонимен

преди 8 години

успех на детето, но ето, че още един млад и умен човек е извън страната, а кой ще остане тук