31

Анонимен

преди 8 години

Дайте го у Врачанския затвор тоя сега. Там нашите м.ургави сънародници светкавично ще намерят и употребят най-кафявата точка на кафявият бежанец.

30

Анонимен

преди 8 години

Само се питам ... сега, ато ги хванат тия харабетата, ще им разширяват ли отходната тръба в задния им двор, или не ??? Според мен е редно да им я наравят Ф-110 поне !?

29

Толерантност

преди 8 години

Уважително и групово да ги уважават. Голямо колче в немски дупета им вкара Жмеркел. Меркел има ли деца? Знае ли що е семейство? Найн!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Муахахахахаха.....И каква война се води в Алжир?

27

мазепа

преди 8 години

Толкова ли много е загорял, че чак налита на германки. Представям си ако беше в Украйна.

26

ХХХ

преди 8 години

Не знаех че в Алжир има война ! Сега хуманно го скопете , това ще е толерантно защото в Алжир щяха да го обесят ! Ама като знам тоз ЕС ...най много да се отърве с порицание !

25

въпрос

преди 8 години

А обяснено ли им е да не пикат в басеина и да не онанират на публични места?

24

Анонимен

преди 8 години

Психолозите и криминалистите знаят че сексуалното насилие не е от невежество и никога не е само сексуално. То произлиза от желанието да се покаже психическо надмощие над жертвата затова и възрастта и външността на жертвите нямат голямо значение за извършителя. Когато се включат културните и политически фактори в тази масова проява на сексуално насилие става страшно.

23

до 32

преди 8 години

Няма, защото не си търсил внимателно. Не само от Кьолн, има много записи на какви ли не извращения.

22

Morfin

преди 8 години

Скучубрите преувиличават. Малко ме съмнява да е имало изблици на масови нападения и изнасилвания над жени на връх нова година на гарата в Кльон, случило се е нещо но не е чак толкова драматично колкото го описват скучубрите, една от тях споменаваше в интервю че имало група от 1000 черни и мюсулмани тръгнали да бият и изнасилват, аз не вярвам. Плюс това липсват доказателства, нито едно видео от въпросната вечер, нито от охранителни камери нито някой е снимал с телефон и т.н

21

Анонимен

преди 8 години

Глупости на търкалета. Той има акъл да дойде от Афганистан до тука но не знаел как да се държи с жените че затова трябва да му се прави обучение

20

Анонимен

преди 8 години

До Тялото"В Алжир няма войда. От какво бяга този, или по-точно към какво???"А в България има ли? Щото вече 2 милиона *** от България плъзнаха по Европа и Америка.

19

Анонимен

преди 8 години

До задно-еврогеецНе ти пука, щото утре ще вкарат на някой спермата от някой на тия беженци при инвитро-само на ***,ди, та им е през оная работа,,,нормалните мьже и жени са против това, само на ман,,го, на г,ей, овете и на турците тук име през оная,,,,

18

Анонимен

преди 8 години

Бежанците отново са в басейна. Баси, не мога да повярвам какви новини чета в последно време!

17

Западноевропеец

преди 8 години

До 21Ти явно си от троловете на джуджи. Ти явно подкрепяш Тройният съюз на злото - Русия, Иран и С.К. Ние нормалните хора подкрепяме ЕС и САЩ!

16

а

преди 8 години

имах предвид 1 милиард евро

15

ааааааааааааа

преди 8 години

бежанците щели да струват на Германия 1 милион евро ,ако бяха дали по 20 000 евро кеш на всяко живородено германско бебе ,а това са 1 милион немски бебета поне щяха да отидат за нещо смислено и да доведат до прираст и на икономика и на решаване на демогр.криза,а сега ги вземат и изсират някакви амуджи 1 милиард и ефекта е 0.00

14

за 20,западноевропее

преди 8 години

Тролгеносен, аз бих ти спрял веднага парите поради непригодност за работата, за която си нает.

13

Западноевропеец

преди 8 години

Виждате ли, рубладжии? Германците се оправят с бежанците, а не като рашките, които нищо не могат да свършат!

12

Анонимен

преди 8 години

Няма начин да превиеш старо дърво. От пет годишни им набиват в главите, че жената е низшо същество, предмет, вещ за употреба. Че трябва да стои затворена вкъщи и да обслужва мъжа, защото е създадена единствено за удоволствието му. За тях жена навън е като загубено портмоне, а пък по бански - чиста проба уличница, която си плаче за ритуално групово изнасилване. Просто не знаете каква каша е в главите им. И това с поколения не може да се изчисти.