22

П.Петров

преди 8 години

"Определени кръгове имат интерес да клатят държавата, коментира още Ясен Тодоров."То колко може да се клати нещо, дето сте го загробили ?!

21

Анонимен

преди 8 години

Срамувам се от вас *** , герберски !!!!

20

Дони

преди 8 години

Десет човека са честни,десет - слуги на мафията! А този Ясен е много"ясен" - той мечтае за мястотона Цацаров! С мутренската си физиономия има големи шансове.

19

Анонимен

преди 8 години

ШПИОНАЖЖЖЖЖЖАмуй Майкатаахаххаааааааааа

18

Хм...

преди 8 години

До знайкоКво Аз бре? Все още немога/неискам да приема фактите за българите които в по-голямата си част се припокриват с мнението на чужденците/небългарите за българите! Кое нещо нема гръбнак, увиива се, гъне се, пълзи, лази, нема принципи, меко е, слузесто, .... ! Твърдина-характер, принципи му липсва, па може и да е наблъскан с никому ненужни знания? Напрактика като неумее да ги приложи в подходящият момент е безполезен! пп. рибата мирише от към .... ! В случая ВСС е глава на рибата!

17

Анонимен

преди 8 години

Пфууууу май.... ви да е....

16

уймни и крастаиви

преди 8 години

Еееееех ...... сега да си имахме УЙМНИ И КРАСТАИВИ ...... щеха да ги изметат .... ама..... айде де, сичко е ПУНТА МАРА!!!! А МАТРЯЛА СПИ ЛИ СПИИИ.....

15

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Според Тодоров, ако се тръгне по тази плоскост, ще трябва при всеки подобен случай да се вадят разпечатки. Не искам кореспонденцията ми с приятели и семейството ми да излиза наяве, каза още тойПО ТАЗИ ПЛОСКОСТ АКО СЕ ТРЪГНЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ВКАРВА В ЗАТВОРА, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! И СПОКО, НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА ТИ СЪС СЕМЕЙСТВОТО, ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА, А САМО ТАЯ С ТИКВАТА, ПРАСЕТО И ДРУГИТЕ МАФИОТИ ПО ВЕРИГАТА ! 10 ОТ ВСС СА ГУЗНИ ! ПРИМКАТА СЕ ЗАТЯГА !

14

до se

преди 8 години

Отклоняват ни вниманието точно сега с тези глупости ,та не виждате ли, че властта на може да се справи с тежката криминална обстановка ,с тежките зимни условия и защо ли?--------------------------------По веригата се пращат на по долни инстанции нареждания! Съдът не функционира нормално и е естествено криминалната обстановка да е тежка! Това което се случи /се видя/и се случва във ВСС е от първостепенна важност! Обаче защо някои се опитва да омаловажи фактите?

13

Хм...

преди 8 години

Имах някакво уважени е към съдиите в БГ, а след този случай си заслужиха презрението ми! Тор, ***, Лоени топки /вж. предполагаемият информатор на Б.Борисов във ВСС Димитър Узунов/! След вас Потоп, нали?!? ***! Да те е срам, че си българин/ка!

12

se

преди 8 години

Отклоняват ни вниманието точно сега с тези глупости ,та не виждате ли, че властта на може да се справи с тежката криминална обстановка ,с тежките зимни условия и защо ли?Ами защото няма лапане господа !!!Лапане има дето има лентички а да почистиш улици и булеварди няма какво да цопне гербаджийската дружина.

11

Анонимен

преди 8 години

да не са луди да дадат разпечатка да разберат всички любовниците им.

10

Анонимен

преди 8 години

Цирк тотален. С какво се занимават!

9

възмутен

преди 8 години

И този като МВР г-жа Бъчварова се оправдава че много се работи но определени кръгове имат интерес да клатят държавата.Акой ИМА ИНТЕРЕС ДА СЕ КЛАТЯТ ПО МЕЖДУ СИ ЕДИН ДРУГ.

8

Winks

преди 8 години

Лично аз ще му държа сметка на Яската за сегашното му поведение и няколкото кризи - икономически, политически и т.н.. И също само да попитам хората Защо плащаме издръжката на Тайни-майни служби като една криза или кражба не са предотвратили досега?

7

Анонимен

преди 8 години

ами тези 50% сигурно са и получили смс от въпросната персона да отхвърлят предложението, от цялата работа поне стана ясно,че повече от половината ВСС е зависима

6

анонимен

преди 8 години

Като чета новините и коментарите започнах да вярвам,че и изборите и много от обшествените поръчки са манипулирани за удобство и печалба на определен кръг от хора за които вярвах,че са честни почтени жалко ако е истина.

5

УжасТ

преди 8 години

Ако покажат разпечатките ще излязат интересни номера и зависимости. България на ГЕРБ е България на мафията. Дано по-скоро тази "партия" отиде при НДСВ, защото не знам дали България може да понесе още 1-2 години кражбите и некадърието на ГЕРБ. Никога не съм вярвал, че комунистите ще ми се виждат кадърни и честни, но сравнени с Бойко Мутрата са за предпочитане.

4

:)

преди 8 години

Бойко е приятел с чистачката на ВСС, тя му има номера и му е докладвала. Добрите честни съдии от ВСС са невинни. И Бойко Светеца и той е невинен. Изобщо не е пратил СМС-а, за да заплаши Панов...НЕ!!! И Янка Димката е невинна. Тя изобщо не е лъгала, не лъже и сега.

3

Cleo

преди 8 години

Nema takawa dyrjawa! Moje i da sa polzwali otdelen gsm. Da se sezira porkurata i da se backtrack-ne SMSa ot GSM operatorite trygwaiki ot tel na Buda. Wsichko drugo e BS.