94

Alivetokill

преди 8 години

Това ще е най честната печалба в сравнение с другите възможни,браво !!! Do it again atm

93

Аз

преди 8 години

" Крадецът вика - дръжте крадеца .... " B| Жалко , че ги хванаха ...

92

azbe

преди 8 години

blija 6i6arki

91

няма значение

преди 8 години

С nmap и стандартни пароли на мрежови device-и до Цариград се стига...

90

Korean soup

преди 8 години

От тотото са се усъмнили веднага, защото явно за тази седмица не са предвидили да падне печалбата. Камо ли пък да я спечели *** и пульо. Толкоз много пари няма да отидат зян просто ей така. Освен това се теглят предварително, така че да няма изненади. Тези младежи са бръкнали в канчето на тотомафията и сега ще страдат.

89

някой

преди 8 години

ХАХАНА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ФАЛШИВОТО ТОТО С ФАЛШИВИТЕ ФИРМИ ВЗЕМАЩИ БОЛ ПАРИ ЗА ЗАЩИТА НЕКАДЪРНИЦИ И СЕГА ВКАРВАМЕ ДВЕ ДЕЦА В ПАНДИЗА ЩОТ СА ПО УМНИ ТАКА ЛИ ? И ДРУГИЯ ПЪТ КАТО ПУСКАТЕ ТОТО ПОМНЕТЕ ЧЕ ЧИСЛАТА СЕ ИЗБИРАТ ОТ КОМПЮТЪР ДЕМЕК НЯМА ДА СА ВАШИТЕ НИКОГА ХАХАХАХАХАХАХ

88

MAC

преди 8 години

До Martin как подяволите се приниква в мак адрес, ти въобще имаш ли идея какво е това и има ли почва у нас?

87

Сандо

преди 8 години

Не могат да им докажат манипулацията. Имат някво ИП и това е!

86

Анонимен

преди 8 години

До 111,То като погледнеш и работата на институциите пък и на където и да се обърнеш е явно, че половината мислят и работят като тукашните коментатори.

85

Martin

преди 8 години

Е как проникнаха в IP адреса тея младежи? А успяли ли са проникнат в MAC адреса и други абревиатури съответстващи на числа?

84

Анонимен

преди 8 години

Направо са си за награда момчетата, да ги вземат във фирма Декарт на работа

83

Анонимен

преди 8 години

Как така случайно се научава парола на един от шефовете? Замислете се. Май трябва да има разследване за съучастничество.

82

Пешо

преди 8 години

А, вярвате ли още в тотото.?

81

Марио Петров

преди 8 години

В каква държава живеем , какви коментари само !!! Щом за престъпление от особено големи размери повечето коментари са "евала" и" дано им се размине" това означава , че имаме проблем с ценностната ни система. Дали тези коментари биха били същите ако тези момчета бяха хакнали банковите сметки на тези коментатори ?

80

Живко

преди 8 години

Умни момчета ама сега ще гният в затвора и там ще ги хакват отзад. Можеха да спечелят тези пари с ума си и работа, че те са на 20,закаде са се забързали толкова

79

Fan

преди 8 години

Хакер, хакващ от вкъщи, с IP адрес на бащата....невероятен идиотизъм

78

До 63

преди 8 години

Колега,тегленето е на живо.Участвал съм в това и знам.Въпросът не е в това,а как може да се излъже компютъра и да се вкарат числата,които вече са изтеглени.И после е лесно да се подмени диска със залозите.

77

Анонимен

преди 8 години

Най0добре знае как се хаква тото-то майката на Делян Пеевски-Ирена Кръстева.Милионите,които спечели като шефка на тото-то вече ги е изпрала и препрала чрез вестници и сайтове хиляди пъти.А това,че никой не я е питал откъде са и парите е проблем не само на държавата,а и наш проблем,защото това са крадени пари и от нашия джоб.

76

Генадий

преди 8 години

Не заслужават съд, а награда. Това не са игри на щастието а измами. Браво на момчетата, че не са овце,а имат ум и го използват!

75

--

преди 8 години

Трудно ще измамиш най-големите мошеници - шефовете на тотото. Примерно - колко години трябва да лежи бившата шефка на тотото Ирена Кръстева (майка на Делян Пеевски), за десетките милиони с които закупи много медии и фирми?