92

Стършел

преди 8 години

Господина е в опозиця, но е и във власта, ще прави нов политически проект но ще засилва ДСБ няма да я закрива......и накрая нещо, като голямо нищо..... баси недоразумението е този.

91

У

преди 8 години

Фуклявщина, парвенющина, въздух под голямо налягане, муфтаджилък и нищо конструктивно.

90

1

преди 8 години

Новата партия на рамадан-дълбокия е с абивиатура /РФ/РОЗОВОТО ФЛАМИНГО.

89

фър чил о

преди 8 години

Радан = партия еднодневка ! Днес я има утре не . 1 към 1 като България Без Цензура

88

П.Петров

преди 8 години

Мат'риалът е доволен от управлението/доенето/стригането на мутро-олигархията и доволно плюе по малцината, които им се опълчват.Браво !(сарказъм)Колко *** трябва да е мат'риалът, за да настъпва 26 години една и съща мотика, която му подлага мутро-олигархията на БКП-ДС ?(риторичен въпрос)За момента само Радан Кънев, Христо Иванов и Лозан Панова от публичните личности са се показали като принципни, всичко останало краде, продава се и си заравя главата.

87

Анонимен

преди 8 години

След РеформаТурският блок, Рада дълбоката ще помогне на ДеСееБе да поеме по еврогейатлантическия път, заедно с наМестан!

86

анонимен

преди 8 години

лаборантът се провали тотално няма нужда да го каните всяка сутрин по сутрешните блоковезащото никой не му гледа гладкото лице до тука бяхте вървете си с добро

85

гласоподавателка

преди 8 години

"Реформаторският блок беше слаб ", до тук е ясно ......., Може да се каже ,беше слаб във всичко .Нямат идеология , нямат ясна представя , какво да се случва и как .Само искат да са във властта независимо от цената .... Лично мнение .

84

Ганчо

преди 8 години

Прав е господин Кънев - трябва нова партия само негова за да не дели субсидията с някой друг. Трябва му партия защото разбра, че властта е сладко нещо и елин път ял от общата софра трудно се става от нея.

83

анонимен

преди 8 години

Дано!

82

Анонимен

преди 8 години

дали се размножават със съпартийците си ;) най вероятно не подбира

81

Анонимен

преди 8 години

Рада дълбоката обича у лево :)

80

Анонимен

преди 8 години

личи си, че Р. Кънев е бръкнал надълбоко в отверстията на политическите извратеняци. Направо се увиват и търкалят. Надпреварват се да се оливат. Може и повече.

79

Анонимен

преди 8 години

Жалко, жалко Радан-чо ... не знам Костов ли ти дава акъл или ти самия си не особено умен, но ... на следващите избори ти предстои поредното голямо издънване.Аз самия се кълнях в теб и исках да гласувам за теб, но след последните ти изпълнения виждам, че се превръщаш в Надка Михайлова - големи амбиции - нищожен резултат.Не може от а да скочиш нa я. Тази истина така и не я разбрахте, а Бойко я знае.

78

Анонимен

преди 8 години

Само десните са надеждата за България

77

Хм...

преди 8 години

Само Радан може да изрине корупцията и Пеевската пасмина, с която Бойко се заиграва----------------------Радан няма необходимите качества за целта! Определено не е подготвен!

76

Анонимен

преди 8 години

Само Радан може да изрине корупцията и Пеевската пасмина, с която Бойко се заиграва

75

vlady

преди 8 години

Крайно време е в ръководството на РБ да влязат достойните професионалисти майстори на чашката от НКД "Св. Лучников". В този клуб има много достойни ученици и последователи на великия Лучников постигнали сериозни успехи с чашката.

74

Хм...

преди 8 години

Луцифер, Радан ще излезе ли открито да си каже дали е обратен, м? Или да опровергае слуховете! пп. Дим Дуков бе гей, бе пич, а този си мълчи като жив ****ас! Лева ориентация ни убеждава, че бил десен!?? Съмнително! Користни цели има тоз!

73

Луцифер

преди 8 години

Господин Кънев, нормалните, интелигентни българи са зад Вас! Дерзайте! Червената смрад и путиновата "Юруш" са изпаднали в бяс, обзема ги паника. Губят по всички фронтове и без аргументи залагат на каруцарски псувни и мерзости, а то и рублата пред колапс. Отделяйте се от псевдо десните пък "каквото сабя покаже" - настана време разделно!!!!