55

Хорик

преди 8 години

Браво Мария, дано Бог те благослови за добрите ти дела.

54

Анонимен

преди 8 години

Не смятате ли че всички ученици тябва да знаят как се дава първа помощ. Браво Мария! Добър пример си за младежите.

53

иван

преди 8 години

До Дете Тази новина трябва да стои на първа страница в този *** сайт със снимката,а не да ни информират как някаква трансбезобразна иска да си направи нещо за незнайно колко хиляди долари??!! И снимката на това прекрасно момиче да стои месеци наред!

52

Дете

преди 8 години

Това момиче заслужава хубав и щастлив живот. Толкова ли не могат социалните да намерят приемно семейство, което да я отглежда, за да не се мъчи в сиропиталище горкото дете? Дано й дадат и стипендия за геройската постъпка, тя заслужава да има право на хубаво бъдеще!

51

Ванина

преди 8 години

Браво скъпа Мария! Невероятна постъпка. Много коментари,това момиче доказа, че деца които растат необгрижвани са по- достойни , по-смели,от деца, които в днешното объркано време подражават на пошлостта и имат неадекватно поведение. На нейната възраст можем да посочим поведението на нашумялата млада измислена певица - Гери-Никол.Бъди благословена Мария.Продължавай така и стани достойна личност.

50

анонимна.

преди 8 години

Най- после една добра новина.Отдавна не се е писало за добро дело като това на ХУБАВАТА МАРИЯ.Дете мило, носи с гордост името , което ти е дадено.Разнасяй само доброта и усмивки. Нека от твоята постъпка се поучат и други твои връстници , а и политици.Бъди благословена

49

Анонимен

преди 8 години

Просълзих се! Прекрасно момиче, Господ да го закриля!

48

!

преди 8 години

Респект !

47

xqw

преди 8 години

Браво! Прекрасен пример не само за децата, но и за всички нас. Стига с тази апатия.

46

Браво!

преди 8 години

Това дете заслужава стипендия, за да УЧИ! Ръководството на у-щето да открие ЛИЧНА сметка на Мария, за да може заможни хора да й пращат пари по сметка! Може би ще й купят компютър, защото това е дете с интелектуални заложби! Една крачка напред от нас, възрастните, децата и внуците ни! Въпреки всичко!Успех в учението, спорта, в живота, Мария! Ти можеш всичко! Господ е с теб!

45

Анонимен

преди 8 години

Доживях да прочета добра новина по медиите. Похвална постъпка! Адмирации! Но такава от политик едва ли ще доживея.

44

А1

преди 8 години

Браво ей от това ще стане жена

43

АК-47

преди 8 години

Ало, държавата, президентът, къде сте? Това прекрасно момиче заслужава много повече! Да, грамота, благодарности, без това не може в този случай. Открийте сметка или дайте стипендия, за да се изучи спокойно. Детето е сираче, но има желание да учи. На ход сте....

42

Анонимен

преди 8 години

Обърнете внимание това дете е от дом за сираци.Всичките каратистчета,кифли,гледащи лошо момченца с качулки на които се нагледахме в последните дни имат семейства.Колкото пикльовците толкова и родителите са за бой.Освен, добро дете,това момиче и прилича на дете на 15 години.Сравнението с "ученички" изглеждащи като годишни прос..титутки е ужасяващо. Това дете, този ЧОВЕК заслужава да се открие сметка и да му се помогне в живота.

41

Браво

преди 8 години

Браво!

40

Чибо

преди 8 години

Мария Звездева не случайно носи тези имена... Да си жива, здрава и щастлива, много успехи и късмет, мило дете!

39

работещ

преди 8 години

За такъв подвиг не е достатъчна една грамота. Нека МОН осигури средства и помогне на момичето да сбъдне мечтата си да завърши висше образование.Това е втори случай,когато дете от дом спасява човешки живот.Едно голямо БРАВО за смелостта!

38

Браво !!!!

преди 8 години

Браво! Държавата трябва да я награди с нещо голямо, за да даде пример на другите деца.

37

Анонимен

преди 8 години

Ето ви добри деца.И те са повечето.Вие ми показвате,каратистчета,изрусени кифли и тем подобни.

36

:)

преди 8 години

Браво, пожелавам и успех в живота! И повече такива новини.