12

barobg

преди 7 години

най-гадни са "ТЕЛЕНОР" ЗАПЛАХИ ЗА НЕУСТОЙКИ ...ИЗМИСЛЕНИ ДОГОВОРИ (ПОДПИСАНИ ОТ НЕЗНАМ СИ КОЙ)... оБАЖДАТ СЕ , И УЖ ДА КОМЕНТИРАТ ТАРИФНИТЕ ПЛАНОВЕ..ЗА ДА ВИ "НАХУЛЯТ" НОВО СПОРАЗУМЕНИЕ .ЕСТЕСТВЕНО С ПО-ВИСОКА ТАКСА И УЖ ПОВЕЧЕ МЕГАБАЙТИ. ТАРАТАНЦИ, КОЛКОТО МЕГАБАЙТА ДА ВИ Е ИНТЕРНЕТА, ВСЕ СВЪРШВА ЗА ДА СИ ПОРЪЧАТЕ "ДОПЪЛНИТЕЛНО"НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ.ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ "ТЕЛЕНОРЦИ"

11

Наблюдател

преди 8 години

Рекета на телекомите ще продължи докато има такива псевдо новини -" Някакви телекоми, някъде рекетират потребители..." Няма ли конкретика кои са аджеба тия телекоми, писаното по-горе са просто празни приказки!

10

Гошо

преди 8 години

Рекета на телекомите продължава.

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Наскоро прекратих договори с Telenor - нямаше такива простотии.

8

Ментел са единият

преди 8 години

но това дори не е най-големият им опит за прецакване на абонати. На мен например при опит за прекратяване на договора ми обясниха, че съм с валиден двугодишен договор, въпреки че последно съм подписвал с тях нещо през 2008г. Когато поисках копие от договора ме мотаха 2 месеца и ми предоставиха нещо на което няма ЕГН, номер на лична карта, новият ми адрес от 4 години и беше подписан като от първолак с моите инициали които дори не ми влизат в подписа. Резултатът беше жалба и ми прекратиха договора

7

Анонимен

преди 8 години

Никакви договори! Зареждам толкова, колкото ми е нужно. Мина времето на договорите. Щом искат абонати, да свалят цените.

6

Анонимен

преди 8 години

Това са Глобул и Мтел

5

Анонимен

преди 8 години

Виваком е единият.

4

Праз

преди 8 години

Телекомите са в ГЪРЧ! Селско мислещите им "мениджърчета" се опитват се с всякакви неморални техники да задържат перманентните спадове в печалбите, но уви не става и не става. Хората без телефони няма да останат, но в ерата на интернет и свободните разговори забравете за печалбите от преди десет години и влезте в настоящето.

3

Анонимен

преди 8 години

Който е имал проблеми да не се чуди ами да ги съди. На мен няколко седмици преди да ми изтече договора направо отидох в другия оператор за да ги сменя и да ми прехвърлят номера, стана без никакви проблеми. Няма смисъл да ходите при сегашния си оператор и да се обяснявате с *** в магазинтие им и да ви разиграват.

2

Анонимен

преди 8 години

защо не казват кои са операторите с лоши практики?

1

Анонимен

преди 8 години

точно така, сега в парламента ако нейой гъкне и да се трепа!