27

Анонимен

преди 8 години

До Абе потника 32Прочети ТОВА. То е от днес. Моят коментар е от вчера.Явно не само на мен ми е направило впечатление безвкусното потниче на селянина."Григор Димитров и Серина Уилямс са 1 на Аустрелиън Оупън. Телевизионният канал Фокс спортс класира двамата заради ексцентричността, с която изиграха първите си мачове. Гришо излезе с потник. В същото време Серина впечатли с голо коремче."

26

Анонимен

преди 8 години

До 31Поздравления, можеш да броиш до 5.Като ми гледаш граматиката ........?!Ти си пълен ***.Граматиката ми си е добре но ти не си добре.А ако те мъчи провинциалният произход НЕ МИ ПУКА, ***.

25

До Анонимен 12

преди 8 години

В коментар от 4 изречения използваш 5 производни думи на "село". Явно ти е много близка тая думичка... И като ти гледам граматиката, не е трудно да позная какъв си. Много често "Крадецът вика: " Дръжте крадеца"! :)

24

Анонимен

преди 8 години

"Бедните мъже харесват жени с големи гърди"Пропуснали са да уточнят " И по-възрастни".Що ли се сещам за един комплексар от Асково.......

23

Анонимен

преди 8 години

Само като прочета това "ПОЧНА" и всичко ми е ясно.Явно автора на статията е от селата както и ***.

22

Анонимен

преди 8 години

До Бахор 20Найк нищо не дават!!Те предлагат а ти си избираш от гамата.А това че селянина си остава селянин forever се вижда от начина му на обличане.Потничето майна, нъл тъй, кЪт спасител на плажа в Приморско заобиколен от дебели рускини.

21

Анонимен

преди 8 години

Селяци са роднините ти жени, ти четейки написаното си най -големия. Сигурно и ти отглеждаш или ще отгледаш някой *** като теб.А ти си гледай квото искаш, само не ръси птичия си мозък тук. Аййй сиктир верно,аман от пишман неграмотни тарикати

20

Дядо Матейко

преди 8 години

До "По публикацията работи: ***"Господине, да не би Вие да си пиете кафето с Григор Димитров, та го наричате с нелепото име "Гришо"? Питахте ли го дали той харесва това име? Или се присъединявате към жълтата преса, която се опитва да лепи *** имена на публичните личности?Ай сик...!

19

Анонимен

преди 8 години

Бай Иван от строежа отсреща ходи със същия потник. Само дето няма логото на Найк.

18

Бахор

преди 8 години

Квото са дали от Nike - това е облякъл. И Ник Кирьос носеше абсолютно същия потник 1:1. При жените също има със същия потник с по-тънки презрамки. Това е поредната смотана модна линия на Nike, да не мислите че Гришо ходи да си ги купува от магазина ;)

17

Рюдигер

преди 8 години

Най - добрият български пенисист ще бъде оформен пак от Дядя Федя!

16

Веско

преди 8 години

Личи си че има някаква контузия. Дано не му попречи и отшуми.

15

Анонимен

преди 8 години

Спрете с този потник и с тези глупости.Простотията Ганьовска ще ни удави и заличи от картата на света.Радвайте се на успехите му,какво му надничате под юргана само. Браво Гриша, само напред.

14

До анонимен 12

преди 8 години

Бате, ти първо си оправи граматиката, пък тогава коментирай "28-мият".

13

Анонимен

преди 8 години

Ша мъ ПОЧВАШ ли или а съ огащвам..........

12

.

преди 8 години

Марийка го обличашв по-добре от Николчето.

11

Анонимен

преди 8 години

Потничето е в стил "бадемайстер от Кошарица" по времето на соца в Слънчев бряг на плажа предхотел Делта.

10

Анонимен

преди 8 години

До flying man 10Ти да не си щатен защитник на *** по форумите бе селчо?Не коментираме играта на тоя *** защото какво има да коментираш на 28-мият.Коментираме че селянина излиза от селото но селото не излиза от него.Облича се селски, говори англиски като пакистански servent, държи се нефелно.........

9

профи

преди 8 години

ВИЖТЕ РОЗОВО-ЧЕРВЕНИЯ ПОТНИК НА ГРИШО ...СПОРЕД МЕН ГО Е ВЗЕЛ ОТ ГАРДЕРОБА НА НИКОЛ ШЕРЦИНГЕР!!!

8

flying man

преди 8 години

Естествено, все ще се намери някой злобар да каже нещо... Ако не е за играта, ще е за потника, за гащите, чорапите... Само че Григор го знаят по целия свят, а за нас (вас) кой е чувал! Жалки...