51

РОССИЯ

преди 8 години

МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ БЯГАТ ОТ БГ .ТЯХ ГИ ЗАМЕСТВАТ БЕЖАНЦИ ОТ ИСЛЯМА .ЖЕНИТЕ СА СВОБОДНИ БЕЗ МЪЖЕ МЪЖЕТЕ ИМ СА НА ПЕЧАЛБА ( ГУРБЕТ )ИСЛЯМИСТИТЕ ИМАТ ПРЕДИМСТВО ЩЕ ЧУКАТ БЪЛГАРКИТЕ И ДЕ РАЖДАТ МАЛКИ ИСЛЯМЧЕТА. И ИСМЕ ИСЛЯМИЗИРАНИ БЕЗ ВОИНА ЗАЩОТО ЕС ТОВА ИСКА КАТО ЧЕЛИ МАЛКО СА В БГ

50

Анонимен

преди 8 години

А ти какво направи за да задържиш младите?

49

Анонимен

преди 8 години

Господи, докога ще ме разсмиваш с творенията си.Сълзи не ми останаха

48

анонимна.

преди 8 години

А ти къде си бе неуважаеми.?! Сигурно продаваш пици в Америка - български модел.Маята за тестото вече остаря. Дано се усетят американците

47

Божил

преди 8 години

България е страна на Българите- не на громите,евреите,гърците,турците,руснаците или американците! Затова тя е ДЛЪЖНА да се грижи най-вече за СВОИТЕ чада,понеже е създадена от Българи- не от громи,евреи,гърци,турци,руснаци или американци,най-малко пък от ислямисти! България не е създадена и от Български граждани а именно от Българи,за да служи за дом и убежище на Българите- не на чужденците! Затова ВСЯКА една власт,без значение партийната й принадлежност трябва да се грижи именно за Българите!

46

Анонимен

преди 8 години

Какво че пъчиш бе пъпчивко. Колко си умен щом Борисов ти беше начални четири години. Той поне си признава чел съм само Винету и точка . А ти се дуеш. Колкото си красив ( Брат Пит а) толкова си и умен.

45

Анонимен

преди 8 години

Не ме плаши с ДС. Вие с вашата ДН ( държавна несигурност) сте по страшни . За 25 г. стопихте държавата, нямаме и пет милиона българи.

44

Анонимен

преди 8 години

С кого живееш сега Брат Пите. С хамериканската съпруга и ли с Калинчето. Е дворец нямате но то когато човек е влюбен и в колиба е щаслив

43

Анонимен

преди 8 години

Жална ти майка ако България някога стане нормална държава. Ще ти се наложи да обясниш къде са три милиарда от здравната каса. Лични вноски на гражданите, делени от залъка за здраве.

42

Анонимен

преди 8 години

Тоя оръфлек се поразходи няколко години из Русия, най вероятно да ги научи как се краде по ефикасно народна пара, и сега дава акъл. Пъпчивко знаеш ли как ще ти се изпъне збръчката мутра ако те добарат в Априлци

41

Анонимен

преди 8 години

Този *** похарчи милиони за да превърне царски дворец в любовно гнездо. Наши пари за собствен кеф. После някакви помиари събират жълти стотинки за да се лекуват децата ни.

40

Анонимен

преди 8 години

Най вероятно ДС те накара да вземеш 3 000 000 000 лв. от здравната каса. ЛИЧНО НАШИ ПАРИ - ПАРТИ ЗА ЗДРАВЕ. Ида ги профукаш.

39

Анонимен

преди 8 години

Дянков не всички са *** като теб. Какви са тия управници дето 30 години управляват и са си същите. Може би Цецка Цачева но тя е племеница на баба Яга и затова.

38

БРЕЙ

преди 8 години

И НА МЕНЕ, ДА ИМА КОЙ ДА МИ ДАДЕ ЗАЕМ, БЕЗ ДА ВРЪЩАМ,ИЛИ КОМШИЯТА ДА ГО ВРЪЩА,НА СТОЙНОСТ 1МЛН,ДОКАТО ГО ИЗРАЗХОДВАМ,ЗНАЕТЕ КОЛКО ЩЕ МИ БЪДЕ СТАБИЛНО СЕМЕЙСТВОТО.ДЯНКОВ ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КЪДЕ ОТИДОХА ОНЕЗИ 3МЛД ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ВЗЕТИ ОТ МЕНЕ И ДРУГИТЕ.ОЩЕ ЛИ ГИ ТЪРСИ ББ.

37

Анонимен

преди 8 години

Да не повярва човек, но за първи път съм съгласна с Дянков! Доста истини е казал, въпросът е дали ще обърнем внимание на това.

36

Анонимен

преди 8 години

Не! Потресаващото е, че този *** е прав!

35

П.Петров

преди 8 години

Обърнете внимание на :"Не е роля на ДПС, а роля на бившата ДС. Тя продължава да съществуна с връзките си. ДС управлява и сега","Същите хора, които водеха България преди 30 години, я ръководят и сега"Това го казва всеки мислещ с що годе демократични разбирания, но народът е много ***, за да вдене !Гласувайте за последователни, принципни политици, а не за фурнаджийски лопати, днес говорят едно утре друго, идеите си ги сменят като долното бельо, интересуват се само някой да им плаща !

34

Гуфи

преди 8 години

Да заявява открито връзки на държавници с ДС при положение, че е бил бивш министър, а не бай Мони кварталния бакалин, е доста сериозно нещо. Ако имаше журналисти на място, щяха да го натиснат да каже конкретни имена и конкретни случаи на оказване на влияние! Потресаващо е как такива коментари на политици минават между капките, забравят се, защото видиш ли то всеки ги знаел тия работи.

33

Анонимен

преди 8 години

До 40 замислихме се децата ни бягат заради индивиди като него

32

Анонимен

преди 8 години

ТОЯ КРАДЕЦ КЪДЕ СЕ ВРЕ ПАК ??????