17

:-)

преди 8 години

Великобритания има голям флот. На корабите и по родните места!Проблемът е, че голяма част от тези са родени на Острова :-)

16

Анонимен

преди 8 години

ще научат, колко му е! Не им трябва много: ***!! SHIT!! FART!! BITCH!!

15

Анонимен

преди 8 години

Ти първо ги научили елементарни навици, къпането, ходене на правилното място до тоалетна и още куп елементи за нас европейците работи, па последно ги учи на език

14

Щорм

преди 8 години

Камерън по-скоро ислямистите ще те интегрират и ще те направят муджахидин отколкото ти тях. Т0лерастията е тежко заболяване което се лекува само с тежки и сурови уроци от реалността.

13

ех камърън

преди 8 години

де да беше това. И да знаят език , като не ги искат, как дас е интегрират. Този проблем го имат всички мигранти.Стига сте алчняли, послушайте народа си, затворете страните си за мигранти. много е просто. В крайна сметка, народът ви ви е дал пост длъжност и благополучие, от неговите данъци ви се плащат огромните заплати.Много къса ви стана паметтаЗа твое сведение африка се развива и затова сипрща недохосните хора по европейските земи.Вие ли сте най-наивни на земята

12

mahaite gi tia

преди 8 години

pomijar, deto pljue bulgari i rumanzi, a ina4e na müsülnanite podmazvane. njamat rabota v evropa tija zakosteneli fesove. ne go li razbrahte?

11

яуае,уея,

преди 8 години

Англичаните, които искат да остават в България и да закупуват на далавера къщи в чиста околна среда - да учат български език. Че ми е писнало да лаят на кучешки.

10

Разликата

преди 8 години

Арабите са по-качествен материал от балканските кенефистанци. Българин в белите държави означава крадец, мързелив типаж или в най-добрия случай - простиитутка

9

гневна европейка

преди 8 години

Не само да учат английски, ами и мъжете да си обръснат брадите, жените да хвърлят забрадките, фереджетата, и всякакви там потури, бурки и какво ли не щеш още. Всяка неделя - на църква. Джамиите ги събарят. СТИГА ТОЛЕРАСТИЯ !!! Който иска да живее в Европа - да става християнин и да е като нас. Който не иска - свят широк - Афганистан, ОАЕ, Африка......морета, океани.... Прав им път !!! Ние сме мнозинство за сега и те ще се съобразяват с нас, а не ние с тях.

8

Еееееей, хора

преди 8 години

Там 22 процента от мюсюлманите не говорят английски и правителството вече взима мерки.Тук хрантутим огромна маса роми, а 70 процента от децата им не знаят български. Колко процента от възрастните не го знаят, никой не ни казва.Нашето правителство обаче взима едни много специфични мерки - дава колкото е възможно повече бонуси и привилегии на тези хора, а те за благодарност искат все повече и повече, без да дават на държавата нищо друго, освен още и още гърла за хранене, които раждат ударно.

7

Анонимен

преди 8 години

ако някой иска да живее някъде,той трябва да стане член на общността и да знае езика за да може да общува с другите,не просто да съществува паралелно в свой собствен свят,не значи да се отрече от себе си,а да слее своя свят с общия за да има диалог и разбиране

6

Анонимен

преди 8 години

Ми давете се. Приятно пиене на вода от Темза

5

Издавени Смит Резили

преди 8 години

- По-добре да се издавииим отколкото да сме рая 5000 годиниии!

4

Анонимен

преди 8 години

Very well, excellent. Еваларка. Страшни мерки. Тамън като ви заредят Биг Бен и парламента с тротил, любезно и книжовно с кеймбриджски акцент и шекспирова фонетика ще ви запитат: How would you like to explode - blowing up or blasting fast and loud?

3

*

преди 8 години

А майчиния език-чувал ли е Камерън за това?

2

дебелогъз депутат

преди 8 години

Това е нечувана дискреминация,незабавно БХК да влезе в час и тя да обвени англииското правителство в нехуманно отношение спрямо миролюбивите ислямисти.Ислям това е мир и любов.

1

Анонимен

преди 8 години

Копиране на изказванията, действията и мерките на Путин едно към едно. Що така бе, мъдреци? *** да кажат нещо за рублата че тука няма как да ме опровергаят.