19

Шаран_БГ

преди 8 години

Както е казал шопа:"Не се косим, оти че ми мине!"Не се тревожете- след стотина дни какво слънце ще напече ? Ще Ви се прииска да сте цветенца, че да разцъфнете ! Такова нещо е живота - сега треперим и псуваме снега,утре ще ни е мъчно за него , че поне един снежен човек не сме успели да направим, за радост на децата !През зимата на 71-72 г. в гр.Русе бе голям майтап - гражданите чистят тротоара и ...на улицата! По улицата снегорин и ... на тротоара! И така до април - той оправи всичко !

18

Анонимен

преди 8 години

Бойко ще спре снега.

17

До 29 Discovery

преди 8 години

100% си бил в Норвегия да миеш чинии!Излизал си от ресторанта на годината един път.И като се приберете в България с малко пари в джоба и се мислите да Супермен.Гола вода сте;)

16

Ще стане

преди 8 години

"Когато стане 35 см, снегоринът просто не върши работа", отбеляза той.----------------------------------------------------------------------------------------------------------Това важи за бедна българия!!В Норвегия пада 1 метър сняг и пътищата винаги са чисти.

15

Анонимен

преди 8 години

Чак пък богатство е доста пресилена дума за четирите сезона, които реално са два. Ако цяла година беше такова снежно, или пък само жега щяхме да сме се приспособили и нищо да не ни изненадва.

14

Анонимен

преди 8 години

Съвсем нормална зима започна, малко късно, затова пък снежна! Това му е хубавото на нашия благословен климат - имаме четири годишни времена. Гледай умно и ведро, българино! Радвай се на всеки ден, не се знае утрешният какъв ще е! Пийвай си ракийката, ама не прехвърляй нормата! Киселото зеленце е дар Божи - много витамини, ферменти, има противораково действие, чисти черволяка! Ще се преборим със злините и даже ще ги накараме (лошите!) да не ни посягат на ракийката. Виж, който не я препича - глоба

13

до 19

преди 8 години

Бързо забрави миналата седмица, когато беше +10 градуса, слънчево и приятно.Глобалното затопляне, драги мой невеж писателю, води до екстремни разлики във времето.

12

Анонимен

преди 8 години

Бах тоя живак аз.

11

Див Петел

преди 8 години

Айде на акумулаторите турбо дизелииииии!

10

Анонимен

преди 8 години

a Mishata Mikov si pie vodchitcata i ne se kahari ....a geicho Sergeicho sigurno e nqkade na toplo na qhta s homo drujinka

9

Анонимен

преди 8 години

Пред повечето жилищни сгради в центъра на София е почистено, така че вината не е на хората. Не почистено е по стълбите на подлезите, около спирките... все места на които чистят от общината. Моя работа е да изчистя пред входа си, но не и да върша работата на "Чистота" и да ходя да опесачявам стълбите на подлеза. В крайна сметка нали за това взимат пари и за това ние плащаме местни данъци.

8

Да, пак зима ...

преди 8 години

До пак зимаКой точно, който се е родил и ходил по тая земя може да спре снега да вали ? Викам оставки да се хвърлят и да дойде някой, който може да контролира атмосферните условия с едно щракане на пръстите :)

7

силни реклами

преди 8 години

Ще си изпозатискаме пръстите от хлопване на вратите да не избяга топлото-Ахилесовата ни пета когато става въпрос за икономия...

6

До 9

преди 8 години

Хайде стига с това дежурно прехвърляне на вината върху хората в София, когато очевАдно общината за пореден път не си е свършила работата по почистването на София. Пред повечето сгради в София е почистено. Има разбира се и такива пред които не е чистено, особено като там е магазин най-долу и е неделя магазина не работи. проблемът обае не е в тези относително малко неизчистени тротоари. Проблемът е в местата, за които отговаря общината, а там към обяд е изчистено около 10-15% от това, което трябва

5

Анонимен

преди 8 години

По- добре сега, отколкото през март. Нормална зима, аз също не разбирам цялото тръшкане, да, не е приятно, но не е и причина за дървени ваканции и т.н.

4

13

преди 8 години

До АнонименИ какво общо има кабинета със зимата и снега?Ти като знаеш много можеш ли да спреш снега?

3

12345

преди 8 години

като бях дете, на това време му викаме зима, сега снежно бедствие :)общината може и да не си върши работата перфектно, ама гражданите съвсем не си изпълняват задължението да си почистят около къщите и блоковете... тук да отбележа, че общината не си изпълнява задължението да ги глобява, а трябва, като ти пляснат един акт че не си си почистил, следващият път няма да чакаш на всевишния да ти оправи тротоара пред вас, който е твое задължение... да правилно прочете ТВОЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ

2

Анонимен

преди 8 години

Абе другонто го остави, ама най-викат тези, които въобще не чистят, оставят си колите по главните артирии на градоветеу а снегорините да се чудят, от къде и как да преминават!!!Най - отвратителни са обаче, тизи които дебнат да намерят някое разчистено място и да се набутат там , а после и скандали вдигат, че мястото било общинско и тои с право си паркиралтам!!!Сиреч, *** си бил чистилси, като искаш да паркираш чисти си отново!!!

1

Методи Л

преди 8 години

"Когато стане 35 см, снегоринът просто не върши работа" ???Затова снегоринът трябва да си върши работата преди да чака да паднат тези 35 см.