116

ПорЦелан

преди 8 години

Такива са реалностите м-ай-на! Просто мястото е подходящо за столица. Интелигенция не означава хора с бомбета и чанти, а нещо друго. Някой ден ще разбереш.

115

Sofiq

преди 8 години

До АнонименСофия е единствената изкуствено създадена столица в европа и то от едно село. Преди да стане столица нищо не се е случвало в там изведнъж обаче местните се събуждат столичани и понеже не е имало никога интелигенция в София сегашните кореняци - 2ро и 3то поколение *** + комунистически подлизурковци злобеят и избиват комплекси.

114

Анонимен

преди 8 години

хайде гордите софиянци да не забравят, че преди да стане столица, София е била едно обикновено заспало село. За разлика от прогресиращите подбалкански селища, например! Така че няма за какво да се гордеят, че са рода им е софийски, т.е. селски :)

113

Анонимен

преди 8 години

в моят квартал не е чистено, освен улицата, по която минава автобуса, централен квартал е, а сме заринати, къде я виждате тази почистена София не знам!

112

Ауди А6

преди 8 години

Странно нещо ми направи впечатление. Колите с номера започваши със СА, СВ или просто С ... Нямаше проблеми, хората знаят къде отиват и са свикнали на зимно каране. Неадекватните с номера с Х, П, ПА, А, ВН, Т, М и ВР внасяха смут и страх с неадекватното си поведение. А за улиците, според мен каквото мравят могат, не може снега да се изпари, а и не може от паркирани коли да се чистят малки улички.

111

Митака

преди 8 години

---цитат-----"Селинджърите да сложат ръка на сърцето, различават се от кореняка софиянец от разстояние. Дрехи, поведение, манталитет, мйекане и йекане."--------------Софиянците да си сложат ръка на сърцето, но се различават от кореняка-амстердамец/мадридчанин/берлинчанин/т.н. Дрехи, поведение, манталитет, говор. Сори, че ви се казва истината.Пп: :DПросто малка шега в такъв глупав спор. Естествено че се различаваме помежду си, но това е хубаво. Лошо е, че си приличаме в простотията.

110

Варна се пързаля !!!

преди 8 години

Слагайте глоби на снегопочистващите фирми ....че след зимата идват пролетните ваканцийки....да могат управниците да почиват както трябва....!!!Само да вметна ....новия ни асфалт...и новите плочки в централната част....са натрошени като чипс .

109

Анонимен

преди 8 години

Никога не е било така хубаво почистено в София при такъв силен снеговалеж както сега. Улиците светят тротоари сгради всичко. Само селяните хейтят. Тия дето спорят че не им е почистено марш на село.

108

Е как буксува бе?

преди 8 години

Ей до сега спорих с един дебелоглав софиянец, как София не е ама изобщо почистена, а оня тръгнал да ми разправя как всичко било чисто до асфалт.

107

до 129 от Рускиня

преди 8 години

Много е смешно твое "панелни резервати". Ти ако си продал всички ниви на дядо си успял да се намърдаш в центъра - не те прави елит на обществото. А по квартали живеят също хора (както гледам по-интелигентни от тебе), които плащат данъци и имат всички права да видят къде са техните пари. Апропо, статистика в Пирогов показва ,че повечето хора идват от центъра. Остани се със здраве , Фъндъков

106

Снегоринчо

преди 8 години

Пука ми на старата шапка за Бг.

105

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 109 В БГ-то всички са повече или по-малко със селски корен. Има една приказка: качиш ли се на тавана, все някъде там ще откриеш цървулите на дядо си.

104

Анонимен

преди 8 години

До ПорЦеланабе пор селски, кой е лузер - хората дето имат удобен транспорт и не им се налага да ползват кола или ти дето живееш на *** на географията в панелка и трябва да си возиш *** до другия край на града щото как разбираш ли ще ходи пеш?

103

AZ

преди 8 години

Ха, тя само София буксува, нали?

102

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 117 абе пор смешен, ти като пишеш коментари да не би да си развиваш някаква друга дейност различна от пиене на кафе а? И тоя ще се присмива на недоволството на хората... 1000% ***

101

Анонимен

преди 8 години

Който не е хващал снежинките глоба и да да хваща лопатата.

100

Анонимен

преди 8 години

Фъндъкова ще дойде с метлата да ги мине по веднъж.

99

Край

преди 8 години

А бе чистете и не мрънкайте бе. Скапан материал ей. ББорисов да почне да проверява за мазоли - който нема глоба от 300 да се научи.

98

Абе,

преди 8 години

Как тече живота в Русия, Румъния скандинавските държави като там също е така че и повече? Но това са нормални държави не като Бугето. Дааааа!

97

Анонимен

преди 8 години

много осведомени и знаещи може да се срещнат тук, а ако ги попитаме на работното си място да ли си свършват работата 100 % , сигурно ще видим работа "през куп за грош". И тук където живея в Швейцария, не чистят снега за минути - с магическа пръчка. Оставете хората да си вършат работата, авие се концентрирайте да си свършите вашата. Ама щом седите пред PC , значи не работите , а само плямпате. Ха, ха , ха , смешковци !!!!!!!