16

До 19

преди 8 години

Не давай акъл за неща, които не разбираш!Хората са различни, вкл. и децата. За едни може да е по-добре да спят на 18 градуса, но други хора, вкл. и деца ще са все болни от това "каляване".

15

Анонимен

преди 8 години

Слагайте децата си на над 22градуса да спят и се чудете после що са болнави недоспали или се будят посреднощ.... турете ги на 18 през ноща и ще ги видите чак сутринта бодри и отпочинали!

14

Анонимен

преди 8 години

Познавам хора, които нарочно стоят на по-студено, не че нямат пари, но според тази логика с градусите били бедни.

13

Анонимен

преди 8 години

Има някаква логика за тези градуси, но като цяло тази оценка не е читава заради прекалено многото случаи, при които нещата не са така. Примерно, там където има парно, по принцип е топло и ако парното не го спират, температурите рядко са под 21 градуса. Разбира се някои от криворазбрани икономии, изобщо не пускат парното, топлят се от съседите си и при тях е обикновено около 19 градуса. Дали са бедни или не, е отделен въпрос. Може и да са бедни, а може и да не са. Тези,които живеят в къщи са друг

12

М

преди 8 години

Или стиснат :)

11

Анонимен

преди 8 години

Сега ме нямаше няколко дена и бях спрял парното. Като се върнах беше 17-18 градуса, а след няколко часа парното вдигна температурата на над 21 градуса. Не съм взимал някакви специални мерки за изолации и т.н. Иначе плащам горе-долу колкото е квадратурата на апартамента - парно и топла вода общо.

10

Анонимен

преди 8 години

Е, при мен става и 25-26 градуса, ако оставя радиаторите цял ден на максимума. Не знам какви инсталации за парно СТЕ СИ НАПРАВИЛИ ВИЕ, за да не можете да се сгреете с парното.... Всъщност точно парното е за бедните, като евтин и удобен начин за отопление.

9

Пенсионер

преди 8 години

Палоумието на това правителство продължава.Спрете да изтезавате народа .В къщи е 15 градуса.Към Бойко ли да се обърна , или към Калфин да ми увеличат пенсията с 6 градуса?Върха на молоумието да се спират от движение колите без гражданска отговорност.Застраховката трябва да бъде на водача , а не на колата.Колата не е гражданин а и не може да носи отговорност.Ето за това трябва да се протестира докато се премахнат простотийте, или оставка.

8

Анонимен

преди 8 години

Много добра идея. НО никога няма да бъде приета, защото отоплението на Топлофикация София работи като свещ и не могат да бъдат стигнати и 18 градуса. Което автоматично означава съд за предоставяне на некачествена услуга!

7

Статиста

преди 8 години

Бе с каквито и критерии да ни мерите - все сме си 9-та дупка на кавала на Обединена Европа, а и на цялото земно кълбе.

6

Анонимен

преди 8 години

Значи и държавата е енергийно бедна, защото в училищата е под 21 градуса. Ха - ха

5

Анонимен

преди 8 години

Тия май наистина изтрещяха.

4

Лиляна

преди 8 години

При Бойко градусите са 32,жежко е и съм по организъм.

3

Май по тоя

преди 8 години

КРИТЕРИЙ ВСИТЕ ЩЕ СМЕ БЕДНИ... САМО БЛИЗКИТЕ МИ С БЕБЕ ПОДДЪРЖАТ ТЕЗИ ГРАДУСИ В ДОМОВЕТЕ СИ

2

Шаран_БГ

преди 8 години

Защо не се уточните, БЕ ! Теззи 21 какви са --"+" или "-" ?

1

Анонимен

преди 8 години

Това няма да е адекватен критерий. У нас в хола не се включва отоплителен уред, защото съседите палят печка под нас и ме топлят и е над 21 градуса. Това не ме праи богат. В панелните жилища всеки пази пази останалите и те него от студа. В къща нещата са друго яче.