144

Американ

преди 8 години

Това на пешеходна пътекамли е станало или не?

143

ANONIMEN

преди 8 години

SVINITE V ZATVORA !!!!!!!!!!!!! AKO LI NE V CENTURA NA VRACA DA IM CVUR4ATttttttttttttttt , SLANINITEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

142

Анонимен

преди 8 години

КаратистаТаекуондистаПоничкатаСа прякори

141

Анонимен

преди 8 години

От аритмия умират и по време на секс

140

WKRL

преди 8 години

Ако имат добър адвокат, Поничките след делото ще станат милионери. Толкова клевети на всеки час, толкова клеветене и такива нелепи обвинения от съд и прокуратура ... Просто им изписаха веждите на тези момчета, вместо да им извадят очите. Адвоката им сигурно за това ги е посъветвал да си мълчат и да се смеят последни. Еваларка! Този фарс трябва да приключи с наказания за лаещите лъжи и гнус.

139

Мекицата

преди 8 години

Ало, банички ли сте, понички ли сте... Колко давате за писане на коментари във ваша подкрепа?

138

Анонимен

преди 8 години

Обзалагам се, че тия понички ще "изгорят". Нищо хубаво не ги чака убийците.

137

майка

преди 8 години

Отиде си едно невинно момче, не е ли позор да се пише, че той е бил виновен и да се рови в раната на тази майка, която никога вече няма да види сина си, това не е правосъдие, не е държава и всеки го е страх да се намеси, защото тези които трябва да са по затворите са на свобода. Мир на праха му

136

Бърза Помощ ли

преди 8 години

Линейката е дошла за 40 минути,през които момчето си е отишло...НЯКОЙ ЩЕ ИМ ПОТЪРСИ ЛИ ОТГОВОРНОСТ?

135

АЗ

преди 8 години

До BG Момчето е с чисто криминално минало до 18 години. Ако беше останало живо...нямаше вече да е така. Въоръженото нападение как ви се струва? Наистина ли не разбирате, че ако ви нападнат с голи ръце ще се защитавате, но ако ви нападнат въоръжени, ще трябва да се защитавате двойно повече???

134

Обикновен гражданин

преди 8 години

Аз лично грам не ги защитавам поничките ли са, кифличките ли все тая. Просто се поставям на тяхно място ако ми излезе *** с бокс от колата и опциите са бий или те бият и му шибна един-два и падне на място колко точно ще ми таковат таковата като нямам кьорава връзка нито в полиция или прокуратура. Подчертавам: на полицейска проверка ми направи впечатление, че диспечера казва, че съм "нули". А като лапета ни прибираха за спорта, защото на по биричка свирихме на китари по парковете до 3-4...

133

Пехливанин

преди 8 години

"Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!"-------------------------------------------------------------------Това изчерпва всичко! Щом всеки във Враца ходи с оръжие за НАПАДЕНИЕ, да си носи последствията при провал!!!

132

Ранърса

преди 8 години

Чудя се тия врачански "понички" дали имат дупки? ;-)))

131

Мекицата

преди 8 години

Абе! Мазната "поничка" защо избяга от местопрестъплението, след като била невинна?

130

Дааа...

преди 8 години

"поничките" са мобилизирали де що има авери да пишат коментари в тяхна полза. Няма да помогне, колкото и да им се иска. И газ да пикаят, мястото им е задълго в затвора....

129

Анонимен

преди 8 години

Айде, айде тоя подкупен, оня подкупен, а синчето налита с бокс или бокса беше дунапренен???

128

Обикновен гражданин

преди 8 години

При толкова изпростели хора на едно място има поне 30-40 последователни събития довели до смърт. Няма решаващо и надделяващо. От момента на натискане на клаксона до момента на смъртта от двете версии като се разгледа образувалата се по средата вина имат всички в района. И братята, и момчето, и гаджето му, и майка му, и пишман операторите с телефоните, и полицайте, и бърза помощ, и още сума ти народ. Колкото и да боли, и да се беше спънал и паднал до колата, пак нямаше да му помогнат.

127

Оффф

преди 8 години

Тия "понички" ако не доживот, поне по 20 години при Бай Ставри да им дадат. Свърши се тяхната. Жалко за убитото момче.

126

Пачо

преди 8 години

Хора вгледайте се внимателно в снимката. От това разстояние този пълният не може да удари Тодор. Къси са му ръцете. Той е вдигнал ръка за да се предпази от удар а не да удари. Тия наркоманчета, приятелите на Тодор, лъжат. Този кадър вероятно е от видеоклип и е подбран умишлено.

125

Анонимен

преди 8 години

"Хората" с прякори обикновено изкарват много пари, толкова, че да им стигнат за подкупи