200

Анонимен

преди 8 години

Аз не нося метален бокс,нито някой от приятелите ми.Живяхме в разгара на демокрацията 6-7 години след 89-та,в много по-размирни времена на мутри и безнаказаност,но не сме ходили въоръжени.Младите хора днес загиват от собствените си грешки и глупости (неподходяща среда,дрогиране, и т.н.) И за тези им постъпки виновници са родителите им,че не са ги възпитали,че не са ги научили как да се справят в конфликтни ситуации.

199

Пехливанин

преди 8 години

"Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!"-------------------------------------------------------------------------Това изчерпва всичко! Щом всеки във Враца ходи с оръжие за НАПАДЕНИЕ, да си носи последствията при провал!!!

198

Анонимен

преди 8 години

Аз пък останах с впечатлението, че Тодор (лека му пръст на момчето) се направил на мъж пред гаджето, видиш ли к'ви с т'ия дето ке ми се пра'ят на мъже ке ми чупят Колата. Я ке слезем сЕга с боксУ ке ги отупам с тейкВондото с боксу. Ке ми се праат на големи ама не би. Я умрел , па сега ке плачем, а други виновни да бъдат, за мойта проста глава.

197

?

преди 8 години

1. Убийците са започнали да трошат колата.2. Тодор е излязъл да се защити

196

Анонимен

преди 8 години

Чета тука, демокрацията виновна , дрън дрън.Няма ли кой да каже на тия деца там във Враца, че като извадиш оръжие нещата приключват зле за някой.Или или - това е, друго няма.

195

Анонимен

преди 8 години

Всички уж носели боксове във Враца, ама криминално проявените убийци са нямали боксове, а доброто младо момче ги е нападнало с бокс!Ако мен някой ме нападне с хладно оръжие и аз ще се опитам максимално бързо да го обезвредя!

194

Анонимен

преди 8 години

Оръжие се вади, само когато трябва да се убива! Тодор е извадил оръжие, значи е имал намерение, да убива! Който извади оръжие, да го употреби с/у мен или мен, бих го убил на място, едва ли бих се опитвал, да му го взема, като двамата братя..

193

Анонимен

преди 8 години

Озаптете ги тези деца докато е време! когато убият някого или когато си намерят майстора и ги убият, пак ще ревете ама късно!

192

Анонимен

преди 8 години

Ето докъде ни докараха "демокрацията" и "правовия ред" - да сме постоянно готови да грабнем нещо и да скочим да се трепеме.

191

Анонимен

преди 8 години

Искрено се радвам, че живея в Източна България, тук поне се разбираме, като хората!

190

Анонимен

преди 8 години

Излезнал да се прави на мъж посeркото, ама дал фира.И сега какво? Кифлата трябва да си търси друг отворко от тия с боксовете и дето са тренирали за Брус Лий :)

189

Анонимен

преди 8 години

"А от къде 18 годишно хлапе има пари за собствена кола???"МНОГО ХУБАВ ВЪПРОС!!!Казвам, че е много хубав, понеже наскоро някой писа някаква статия, че семейството събирало пари, понеже нямало пари за погребение.

188

Васил

преди 8 години

Спрете да дрънката кви биячи сте и как всички сте въоражени,че сами си показвате какви *** сте и как ващо приятелче псевдо мутра Тошко,всъщонст е насилника а братята са жертвите.

187

Анонимен

преди 8 години

"Всички във Враца носим боксове!"Aми затова умирате млади!!! Аз лично не познавам хора на по 30-35 години, които носят боксове. Това е оръжие, което биха го носили само по-младите от тях, например 16-21 годишни. Понеже в тази възраст има мерене на п*шки, а го има и страха. После хората почват да мислят за други неща - как ще ходят на работа, как ще си вадят хляба, който тази вечер ще сложат на масата. Нямат време да мислят за глупости. Каратета, таекуодота, ****и майни! Ходи бачкай!

186

Анонимен

преди 8 години

жалко че вместо Тодор не е починал НЯКОЙ ХИБРИДЕН ***

185

Анонимен

преди 8 години

Какво ги слушате тези пичлемета. Носили боксове.Два шамара и ще се напикаят.Ако не стане нещо по-лошо... Обикновено перчене на момченца пред момиченца,

184

БГ

преди 8 години

ПЪРВО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО СПРЯЛ КОЛАТА,ИЛИ ПРИ СПРЯНА КОЛА СЛИЗА ОТ КОЛАТА ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯ.ЖАЛ МИ Е ЗА МОМЧЕТО.КЪКАКЪВ Е МОТИВА,ДРУГОТО ВСИЧКО СЛЕД ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КОЛАТА.ЗАЩОЗАЩО,ЗАЩО Е СЛЯЗАЛ ОТ КОЛАТА.ИМАМЕ ДВА МИЛИОНА КОЛИ,АКО ВСИЧКИ ЗАПОЧНАТ ДА СЛИЗАТ ОТ КОЛИТЕ И ДА ВЪВЕЖДАТ РЕД,КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ИМА ЛИ НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ОТ ДВАМАТА БРАТЯ,ДОРИ И ДА ИМА,ЗАЩО МОМЧЕТО Е СЛЯЗЛО ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯ.КАРАЙ СИ ПО ПЪТЯ,ТЕГЛИ ИМ ЕДНА МАЙНА,НЕ Е ТОЗИ НАЧИНА.

183

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ЗНАЧИ ВСИЧКИ СТЕ ИЗПЕРКАЛИ

182

Я от Враца

преди 8 години

Малиии, сички носат боксове ! Е само я ли съм с калашник ?

181

Анонимен

преди 8 години

До здрасти Защото : 1.Правил го е и друг път с беззащитни хора.Ама този път е попаднал на 100 килограмови ***,които са яли много бой,ама и много са били.2.Гледал е много филми в които един се бие с 5-6 други едновременно и ги хвърля във въздуха.3.Най-важното; возил е руса кифла.Тя сама си го каза: как ще си стои в колата,правилно е излязъл.