9

Анонимен

преди 8 години

Природните и обществените явления при капиталистическата демокрацията обективно се превръщат катастрофални природни бедсвия,обществени сътресения и революции!Предстои гилотинирането на тези,които ни доведоха до това състояние!При управлението на ***-демократите и д.ебил-икономистите,обучени в АОНСУ под ръководството на стратега Ал.Лилов и управляващи ни след 1989г,всеки дъжд ,сняг и вятър водят до национално бедствие!Но най-голямото бедствие са политиците ни!За 25 г преполовиха населението!

8

Анонимен

преди 8 години

BEZ KRADEZA BOIKO STE ZA NIKADA.

7

Анонимен

преди 8 години

DA GIVEE EVN,PRO I VSICKI OSTANALI MOSHENNIOCI.

6

Анонимен

преди 8 години

Откъде накъде местнатяа власт ще е рамо до рамо? На мен местната власт не ми помага в частния бизнес. Значи на тях може да им помага, че и да не ги ГЛОБЯВА за това, че са оставили хората без електричество, въпреки че откакто са взели преносната мрежа хем не са направили ни една профилактика (а трябва да я правят веднъж годишно), хем никой няма да ги глоби за това, хем и държавата ще им помага - ей това са нерегламентирани държавни помощи. И понеже няма принуда, догодина ПАК без ток.

5

бг

преди 8 години

Докато не вкарат кабелите под земята ,всяка година ще е така.А иначе парите си ги дават за бонуси и над 1000лв. заплати

4

Анонимен

преди 8 години

ми щооо? нали сме евроатлантици, държава членка на ЕС, да не сме Крим къдети хората гладуват и стоят без ток откакто диктатора Путин ги анексира!

3

Анонимен

преди 8 години

Днес БГ вие стее... Тая реклама за уголемяване на члена си я наврете в г.ъза. Пробвах... Не стана. Пак ми е малък.

2

Веселяка

преди 8 години

Няма проблем нали имаме свободен пазар, министърката да изпрати търговците на ток и да започнат да им продават.

1

Alljazir kompir

преди 8 години

Annaaaaa, polvin million patienti?!:-):-):-):-)