29

Анонимен

преди 8 години

Доста хора свързани с бившата номенклатура и структури са в управлението, в Брюксел, по дипломатически мисии, в другите международни институции и на всякакви възлови постове. Световният капитализъм се превърна май в своето отрицание - комунизма.

28

аааааааааааа

преди 8 години

тази кариеристка Кристалина ,напълни Европа по поръчение на САЩ с мигранти ,които щели да ни ...оправят като в Кьолн германките и на всичкото отгоре предлага ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДАНЪЦИ ВЪРХУ ФУТБОЛНИТЕ БИЛЕТИ ,КОНЦЕРТИ И ИЗЛОЖБИ ЗА ДА СЕ ПОВИШАТ СРЕДСТВАТА ЗА ИЗДРЪЖКА ПРИ КРИЗИ -АМИ ИЗБЕРЕТЕ Я -ХЕМ ЩЕ ВИ И...Т .ХЕМ ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО,А ТЯ ЩЕ ГРИМАСНИЧИ ПО АМЕРИКАНСКИ С ТАЗИ ИЗКУСТВЕНА УСМИВКА НА МЕФИСТОФЕЛ

27

Анонимен

преди 8 години

Бокова никога не е казвала такава глупост като Георгиева- имам предвид идиотщината за бежанците и демографията ни.Това показа колко в измислен свят живее.А нейният племенник- "офицер" от МВР беше осъден за изнудване на една несебърска бизнесдама.Питайте я!!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Бокова, Сталинка,Кобурготски,Гешев,Живков,Луканов,Костов,Станишев,Борисов и т.н. управляващи ни палавници до 1944г и след 1956 г са организирани престъпници от организирания от САЩ финансово-икономическия интернационал! В резултат на спектакъла "45 г. студена война" ненавиждащите се "смъртни" врагове-ръководители на фашистки, капиталистически и комунистически държави - се оказаха взаимно признати частни собственици на милиарди долари,пазени в едни и същи банки! Но...БОГ си знае работата!

25

Анонимен

преди 8 години

И едната и другата са комунистическа отврат. Знаят го и в чужбина

24

Анонимен

преди 8 години

До Жалък факт за БоковаНе обсъждаме нито Г.Боков - баща, нито Г.Боков - племенник. Става дума за Ирина Бокова. И твоят баща беше член на БКП, когато тази партия имаше 1005000 членове. И скандираше гръмко всички лозунги, нали! Вие, чадата на проходимците-партийци най-много шумите сега - компенсаторна реакция. Както доносниците най-много вият срещу ДС!Готови сте да провалите едно възможност за България, както направихте с проф.Ал.Янков да не го изберат за шеф на Комисията о морско право!Патриоти!

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23Прав си, пълно е с комунисти! Аз не съм комунист, само защото няма вече БКП. Но..."Георгиева, която е доверено лице на Жан-Клод Юнкер..." как ви харесва? Щото на мен никак. И наместо тази бюрократка да се пречка пред доста реалната кандидатура на Бокова, ще развали работата! Бокова е на порядък по-интелигентна от тази послушница. Бокова - Генсек на ООН, ще е по-добра гаранция за сигурността на България от цялата ни смехотворна армия!

22

Анонимен

преди 8 години

27 Не щерката на убиеца Боков

21

Анонимен

преди 8 години

Сталинка ли почнахте да пробутвате? Да не би Прокопито да е купил и вас?

20

Анонимен

преди 8 години

Защо лицата, които подкрепят Кристалина за поста винаги са анонимни служители на ООН. Същият вид източник се цитира и в статиите по темата в "Политико", които бяха преведени тук.

19

boc

преди 8 години

Ей, не съм комунист, не симпатизирал на никоя партия, винаги съм бил против серГЕЯ, а сега съм против простащината на Цар Боко, но да се сравняват БОКОВА и това Бойково недоразумение криСТАЛИНКА, която иска да облагородява нацията ни със спе**ата на прииждащите орди от Африка, ПРОСТО Е НЕДОПУСТИМО!!!ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ!НО ОТ БОКО И ОТ ОТ ПУДЕЛА МУ ВЪНШЕН МИНИСТЪР, КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА???!@!!

18

Идалист

преди 8 години

По-добре да се заложим като българи на Ирина Бокова. Може да има произхожда от комунистическа фамилия, но като Генерален секретар ще бъде по-добра. България има шанс с нея. Ирина е хуманистка и Кристалина е изградена европейска бюрократка. Ирина е по философски настроена и по-интелигентна.

17

Анонимен

преди 8 години

Брей , пълно с комунисти тук! Как защитават само техният кандидат Бокова като Александър Матросов ! Само че хората по света не са слепи и не могат да бъдат заблудени.

16

за 19...

преди 8 години

.... ВСИЧКИ НА ТОВА СЕ НАДЯВАМЕ ...!!Света ---не е сляп и глух....НИТО ТОЛКОВА ***...!!!

15

Тато

преди 8 години

Какво да би кажа, с три думи "сите е..ни у главу" както казват братята сърби,Кристалинка никога няма да стане Ген. Сек. на ООН. Тя работи в Европейската комисия и е гласувала за санкциите срещу Русия,такива не се котират там ,те вече са казали че ще блокират тази кандитатура ,като членове на Съвета за сигурност те имат това право, ако Тиквата я предложи, ще провали Бокова ,има симпатиите на САЩ,Китай,Франция и Русия.

14

Анонимен

преди 8 години

Никой няма да допусне българските комунистки да управляват ООН!

13

СЛЕПИ ЛИ СТЕ ..?

преди 8 години

СТИГА С ТИЯ РУСКО--КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОДМЕТКИ ,БЕ....!ТЯХНОТО ИЗБИРАНЕ ----ЩЕ ПОСТАВИ РУСИЯ НАЧЕЛО НА ООН!!!!!ТОВА ЛИ ИСКАТЕ-------ПУТИН И КГБ , ДА УПРАВЛЯВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ.....!!!??РУСКИЯ "КОМУНИЗЪМ" ------Е ВЕЧЕ В "НОВАТА РУСКА ОЛИГАРХИЯ" НА ПУТИН!!ЗАВЗЕМАНЕТО НА ООН ОТ ПУТИН------ОЗНАЧАВА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!!! РУСКИЯ "МИЛИТАРИЗЪМ" , "НАЦИОНАЛ-ШОВИНИЗЪМ" И "ОЛИГАРХИЧЕН СОЦИАЛИЗЪМ"------Е НОВИЯ ФАШИЗЪМ!!!НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАТЕ!!!????

12

Мишо бирата

преди 8 години

Бокова ще е новия генерален секретар на ОНН! Вече е решено

11

Деньов

преди 8 години

Фльорцата е платила на в-к "Фигаро",иначе тя си знае,че е време да се завърне тук,стига я е хрантутила държавата ни.

10

Анонимен

преди 8 години

Тия от "Фигаро" съвсема са изтрещели