8

Анонимен

преди 8 години

В цялa България в момента няма ток, вода, обхват. Пада сняг или проливен дъжд и държавата абдикира.Това са елементарни неща с които една държава трябва да се справя бeз проблем. После да ни разправят имало 3% растеж и т.н. То не остана нищо- лекари, мед. сестри или какъвто и да е друг квалифициран персонал. Направо да закриват държавата. След 10 години ще има само пенсионери и ци.ганета.

7

Gaz Cover

преди 8 години

Upsssss!

6

РОССИЯ

преди 8 години

До Анонименами народа ни тъпее както вязохме в нато и ес.много неща ни забраняват да учим.през живково време нато и западна европа . говориха че соц.лагер имат много силно оръжие и това оръжие се казва учение

5

РОССИЯ

преди 8 години

г-жо василева много глупости по този повод писахте за русия да ли ще можете сега да се справите как русия се оправи за два три дена моля ви пишете за колко време ще се острани тази авария от наще управници.мисля че молбата ми ще бъде удовлетворен.ваш посетител россия

4

LinKuei

преди 8 години

Същите области са под управлението на МЕР-Бургас, МЕР-Стара Загора, МЕР-Хасково и МЕР-Пловдив и се водят именно "Югоизточна България".Твой е проблемът, че приемаш географското разположение като териториално-логистично.

3

Анонимен

преди 8 години

Особенно Пазарджик си е БАШ югоизточна България.Явно расте едно поколение , на което не му пука какви глупости говори.

2

до Митя

преди 8 години

Разсъждавай творчески, диалектично, а не формално! Бургаско, Ямболско, Сливенско и Хасковско вече са част от Османската империя! Така Пловдив и Пазарджик стават Югоизточна България. Но и на тях ще им се промени географията.

1

бат' Митко

преди 8 години

Все съм учил география ама не знаех,че "области Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали и Стара Загора..." са в "Югоизточна България"